update IVNyt meillä on takka. Se on niin hieno! Pinnoite tullaan tekemään parin viikon päästä, mutta sitä voi jo käyttää. Ikkunoiden piti tulla viime viikolla mutta nuo toimitusajat eivät taida ikinä pitää. Toivottavasti tulisivat kohta, alkaa olla jo kylmä. Kodinhoitihuoneen lattia on ummessa ja odottaa valua. Vanha sähkömittari on siirretty uuteen kaappiin ja sähkö kulkee nyt uusia johtoja pitkin.

Nu har vi en brasugn. Den är så fin! Muraren kommer och fixa sista ytan om några veckor men man kan använda den redan. Fönstren skulle komma förra veckan men leveranstiderna tycks aldrig stämma. Hoppas de kommer snart för det börjar bli kallt. Hemvårdsrummets golv är fast och till näst skall det gjutas. Gamla elmätaren har flyttat till nya skåpet och strömmen går genom nya ledningar.

3 kommenttia

 1. Hei mistä toi ihana JAffa-avaimenperä on? Mäkin tahdon! :D

  VastaaPoista
 2. Se on hieno takka!! Muutenkin kuvasti on hienoja, tykkään blogistasi, en vaan pääse tänne kirjautumaan tunnuksilla. :(
  Olisiko mahdollista jos koittasit muuttaa kommentointiasetuksia esim. siihen kokosivun kommentointiin? Se on auttanut monella.

  t:aurablogin heidi

  VastaaPoista
 3. Iitunen: Talon kellariin oli piilotettu vara-avain ja siinä oli tuo avaimenperä. Se taitaa olla aika vanha.

  Heidi: Kiitos! Yritän muuttaa kommenttiasetukset, josko ongelma ratkeaisi.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...