kaaos / kaos
Miten voi olla näin sotkuista vaikka ei juurikaan olla kotona?? Just sen takia kukaan ei ehdi siivoo, kaikki tavarat vann heitetään johonkin ja sit mennään taas.
Tänään oli kaaos aamu. Monen väännön jälkeen olin saanut kaikki syötettyä ja puettua ja oltiin viimein lähdössä ulos kun isoveljelle tuli kakkahätä. Vaatteet pois, kakalle ja vaatteet päälle. Sinä aikana pikkusisko, joka jo odotti vaunuissa, oli kakannut. Vatteet pois, peppupesulle ja vaatteet päälle. Arvatkaa oliko minulla hiki tämän episodin jälkeen?! Bussissa räjähdin tädille joka valitti että me viedään niin paljon tilaa tuplarattailla että hän ei mahdu istumaan vaunuille varatulle paikalle. Siinä on kulema mukavempi istua kun on enemmän tilaa jaloille, ja lasten rattaat pitäisi kieltää bussissa...eikö lasten pitäisi istua penkillä niin kun kaikki muutkin!
 -EIKÖ TÄDIN PITÄISI ISTUA PENKILLÄ NIIN KUIN KAIKKI MUUT!!!

Lapset nukkuu ja pitäisi siivota, mutta mitä tekee hän? Juo glögiä, syö kauralastuja ja päivittää blogia :)
(kyllä, rakastan glögiä, erityisesti Valion vaaleaa glögiä ja juon sitä heti kun se saapuu kauppoihin)Hur kan vi ha det så roddigt fast vi aldrig är hemma?? Just därför har ingen tid att städa. Alla saker bara kastas någonstans och så är vi på väg igen. 
I dag var det en kaos morgon. Efter många om och men hade jag fått alla matade och på klädda och var just på väg ut när storebror skulle kakka. Av med kläderna, kakka och på med kläderna igen. Under tiden hade lillasyster (som redan låg i vagnen och väntade) kakkat. Av med kläderna, tvätta rumpan och på med kläderna. Gissa om jag var svettig efter det här?! I bussen exploderade jag åt en tant som klagade över att vi tar så mycke plats med dubbel vagnen att hon inte ryms och sitta vid platsen som är reserverad för vagnar. Hon tyckte att det är bekvämare att sitta där för då har hon mera plats för benen och barnvagnar borde förbjudas i bussar...kan inte barnen sitta på bänkarna som alla andra! 
-KAN INTE TANT SITTA PÅ BÄNKEN SOM ALLA ANDRA!!

 Barnen sover och jag borde städa men sitter i stället här och bloggar och dricker glögg och äter havreflarn :)  
(joo, jag älskar glögg, speciellt Valios ljusa glögg, och dricker det så fort de kommer till butiken)

3 kommenttia

 1. No voihan perkule, minkä tädin te olette "tavanneet". Täti saisi mennä istumaan hevon kuuseen.. GGRR.. Olisin varmaan saanut sun tilanteessa aikaan melkoisen shown asiasta..

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Voin kertoa että aikamoinen tapahtuma siitä syntyi. Kannssamatkustajat voi sitten kertoa kotona kun kauhea äiti huusi kirosanoja bussissa :)

  Eikä siinä vielä kaikki: illalla kun lähdin kauppaan huusin teinilaumalle joka poltti ja räki mäidän talon päiväkodin pihalla. Tarpeeksi rumasti kun sanoi niin alkoivat kerätä tumppeja roskikseen ;)

  VastaaPoista
 3. NO HYVÄÅ!!!! Perkule!!!
  Ja teineille pitää kans sanoa, rumastikin jos pakko.. Mä kans viimeksi tänään, ku pissikset nauroivat (sillee pahasti) 5-vee tytsylleni.. UHHH...

  Leppoisaa iltaa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...