joulu? / jul?
Joulujuttuja viime vuodelta / Julsaker från i fjol
Ei ole yhtään joulu fiilis. Olispa edes lunta :/  Ei ole yhtään ylimääräistä aikaa tai jaksamista jouluhössötyksiin. Toivoin että olisimme jo päässeett muuttamaan uuteen kotiin. Tänne en jaksaisi mitään koristeita laittaa. Neljä vuotta parvekkeella ollut valosarja saisi riittää. Lasten takia voisi ehkä jotain viimevuotisista jutuista toteuttaa. Ainakin ikkunan väliin laitetut havut ja eläimet oli reilu vuoden ikäisen Eliaksen mieleen.

Jag har ingen julstämning alls. Det finns ju inte ens snö :/  och jag har ingen extra tid eller energi för jul ståhej. Önskar att vi redan hade flyttat till nya hemmet. Hit skulle jag inte orka fixa nå julpynt. Ljusslingan som har varit fyra år på balkongen räcker för mig. Men för barnens skull måst vi nog hitta på något. I fjol hade vi granris och djur mellan fönstret och ettåriga Elias tyckte om att titta på det.

5 kommenttia

 1. Kauniita kuvia ja koristeita! Minulla on vähän sama fiilis; ei vaan jaksaisi, mutta haluaisin kyllä. Liikaa sairastelua ja huonosti nukuttuja öitä, en oikein keksi, millä ajalla sitä laittaisi. No jos viikonloppuna. Meidän 1v7kk ikäinen pienokainen osaakin varmaan jo arvostaa koristeita ihan eri tavalla kuin viime jouluna, mutta nyt ongelmana voi olla joka paikkaan yltävät kädet. Hih.

  VastaaPoista
 2. Laita ikkunan väliin havuja, eläimiä ja joulukoristeita. Niihin pikkuväki ei pääse käsiks ja tykkää varmasti seistä ja katsella sitä. Ainoa että joudut pesemään ikkunan joulun jälkeen koska se on käynä tahmaisia pieniä sormenjälkiä :)

  VastaaPoista
 3. Noh, ne ikkunat näyttävät siltä joka tapauksessa, joten kiitos vinkistä! Tuonhan minä tosiaan voisin toteuttaa!

  VastaaPoista
 4. Tuo ikkunakoristelu oli niin ihana että heti eilen lähdettiin pimeään puistoon havuja ryöstämään ja käpyjä etsimään. Tuli kiva!

  VastaaPoista
 5. Meillä on vielä havunryöstökeikka edessä, sillä ajon tänäkin vuona väsätä samanlaisen. Lapsi (ja kissa) ystävällinen koriste :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...