lumi / snö


 samanlaiset talvihaalarit :) / likadana vinteroveraller :)
Eilen satoi ensilumi, se oli aika jännää. Eliasta ärsytti kun rekan renkaat jumittui lumesta. Laitettiin raksan pihalle jouluvalot.


I går kom årets första snö, det var spännande. Elias blev irriterad när snön fastna i lastbilens hjul. Vi satt julljus på byggets gård.

5 kommenttia

 1. Har Iris fått Elias gamla? De ser söta ut i likadana halare.

  Har du någo skor åt Iris också? Har börjat fundera på att Sander nog säkert också sku behöva skor snart så sku han kunna gå längs med sandlådskanten så att han också kan göra nåt när vi är ute. Vi har ju inga gamla skor heller när Arthur är född helt annan årstid.

  VastaaPoista
 2. Nä, Elias har samma som han hade förra vintern, den är nog lite kort men ja tänkte att han får klara sig med den tills det blir rea efter jul :)
  Till Iris köpte jag en "ny" från Huuto jätte billigt.


  Jag har också fundera över skor. Tänkte först köpa ett par tossor som hör till halaren, de håller vind och vatten men de är ju hala och inte bra att gå med. I februari går hon säkert redan och då måst man ha vinterskor. Det känns så onödigt att köpa dyra vinterskor för några månader :/ Kanske man kan hitta skor också efter jul.

  Det är så olämpligt när de är födda olika tider på året, Elias gamla kläder i storlek 80 som sku vara lagom åt Iris nu är bara kortärmat och shorts.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun tulit lukijaksi..

  Riikka

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...