paketoitu / paketerat

Viimeisetkin lahjat paketoitu. Paketit seuraa samaa teemaa kun itse sisältö, eli itsetehtyä ja kierrätettyä. (siitä sitten enemmän joulun jälkeen) Hienot lahjapaperit ei ole kovinkaan ekologisia ja rahaa niihin myös kuluu ja ihan turhaan, kun ne kuitenkin revitään auki ja joutuvat roskiin. Tällä kertaa päätin käyttää paketoimiseen kaikkea mitä kotoa sattui löytymään. Kartonkia, kopiopaperia, kirjekuoria, servettejä, pahvilaatikoita, vanhoja lahjakasseja, muovipusseja, sanomalehtiä, villalankaa, teippiä, leivinpaperilaatikko ja voimapaperia. Ihan nättejähän niistä tuli :)


Sista julklapparna paketerade. Paketen följer samma tema som innehållet, självgjort och återanvänt. (mer om innehållen sen efter jul) Fina paketpapper är inte så ekologiska och de kostar en hel del också.  Det är ju onödigt när de ändå rivs sönder och hamnar i roskis. Jag köpte inga paketerings tillbehör det här året utan använde sådant som redan fanns hemma. Kartong, kopieringspapper, kuvert, servetter, pafflådor, gamla presentkassar, plastpåsar, tidningspapper, yllegarn, tejp, bakplåtspappers låda och kraftpapper. De blev ju riktigt fina :)


6 kommenttia

 1. Aivan upeita paketteja!! Eihän nuita edes raskis aukasta ;)

  VastaaPoista
 2. hienoja paketteja hyvää Joulua!

  Riikka

  VastaaPoista
 3. Onpas hienoja! Voimapaperi sopii kyl tosi hyvin, ja hauskoja noi kaikki paperista taitellut koristeet!

  -Johanna

  VastaaPoista
 4. Ai ihan nättejä?!? Nuohan on niin söpösiä että tuskin kukaan raaskii edes avata. :) Meilläkin oli sama teema paketoinnissa. Mitään uusia paketointimateriaaleja en ostanut. Käytin vanhoja paperipusseja, vanhoja lahjapapereita, vanhaa stendig-kalenteria ja jämälahjapapereita aikaisemmilta jouluilta.

  VastaaPoista
 5. Kekseliästä - ja niin kaunista! Ei lahjansaajat nuita raaski aukaista.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...