se oikea / den rätta


Miten vaikea onkaan löytää se oikea, se oikea maalisävy. Harmaa on pahin. Kunhan sen saa seinään se näyttää kuitenkin eri vuorokauden- ja vuodenaikoina erillaiselta.. No, jonkinlainen päätös tehtiin ja tilattiin 71 litraa Uulaa.

Det är så svårt att hitta den rätta, den rätta nyansen. Grå är värst. Bara man får den på väggen ser den  ändå annorlunda ut beroende på dygns- och årstid.. Vi kom fram till ett beslut och beställde 71 liter Uula

6 kommenttia

 1. No siinä on Uulaa pari pönttöä. :D

  Ja harmaa on v a i k e a. Mä sävytin itse keittiön seinien sävyn ja se on sitten vuodenajasta ja vuorokaudenajasta riippuen ihan mitä vain laventelinsinisestä tummanharmaaseen. :D Mut ei se paha ole, ei ollenkaan. Yllättää vain välillä.

  VastaaPoista
 2. Mullakin on harmaan valinnan kanssa ongelmia. Täytyisi joskus jaksaa raahautua sinne maalikaupoille!

  Ihania värejä!

  VastaaPoista
 3. Mä täällä pähkäilen makuuhuoneemme vihreästä sävystä joka pitäisi maalata..kun vaan saisin aikaiseki. Hyviä värejä teillä!

  VastaaPoista
 4. Jee, Uulaa. :) Meidän torppa maalattiin viime vuonna Uulalla (ulkoa) ja mä ihastuin sen maalin helppouteen. Juuri eilen maalasin yhden sisäseinän valkoisella, mutta käytin ihan vaan tikkurilan sointua, värinä "paperi". Ja että toi valkoinen värikin on sitten niiiiiin vaikee..

  VastaaPoista
 5. Mulla ei ole aikaisempaa kokemusta Uulasta. Mutta koska takon seinärakenne on tehty hengittäväksi niin ei haluttu pilata sitä "muovimaaleilla" joten Uula oli melkein ainoa vaihtoehto.

  VastaaPoista
 6. Niin, piti sanomani, että mä tykkään tosta Uulan Intosta. Oikeinkin kovasti. Mukavaa maalattavaa ja ihan oikeasti lähes hajutonta. <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...