Stockholmkuva / bild: Ingela P Arrhenius - Hej Från Stockholm 
Jotta isin isyyskuukausi ei kuluisi kokonaan raksalla lähdetään huomenna länsinaapuriin muutaman päivän lomalle. On tuhat paikkaa missä olisi kiva käydä mutta ei tehdä mitään suunnitelmia, käydään jos olosuhteet sallii tai sitten hengaillaan vain hotelissa (joka sijaitsee kauppakeskuksen yläkerrass, ja vastapäätä on Designtorget!) Kukakohan valitsi hotellin, hih ;) 
Ajateltiin käydä Junibackenissa, onko joku ollut, tai onko muita kivoja paikkoja lapsille? (viimeksi kun käytiin Tukholmassa meillä ei vielä ollut lapsia, joten en oikein tiedä)  Hotelliaamiainen - Here I come!


Så att inte pappas hela pappamånad går på bygget ska vi i morgon åka till vår västra granne för några dagar. Det finns tusen ställen jag skulle vila gå till men vi ska inte planrea något extra, om omständigheterna tillåter går vi, annars hänger vi på hotellet (som ligger på översta våningen i ett varuhus och på andra sidan gatan är Designtorget!)  Vem tror ni valde hotellet, hih ;)  
Vi hade funderat på att gå till Junibacken med barnen, har någon varit där, eller vet ni något annat roligt ställe för barn? (senast vi var till Stockholm hade vi inte ännu barn så jag vet inte riktigt) Hotellfrukost - Here I come!

2 kommenttia

  1. Jag tror att det är en jättebra ide att sova i Stockholm, det blir bara för hektiskt om man inte gör det, man hinner med absolut inget och ungarna blir övetrötta och vägrar sova...

    Har aldrig testat dethär men nångång läst nåt om det, kulturhuset som är mitt i centrum: http://kulturhuset.stockholm.se/Rum-for-Barn/

    VastaaPoista
  2. Jag tror vi ska testa de i ställe. Låter roligt och där finns säkert något som intresserar mig också :) och dessutom ligger de bara 3 kvarter från hotellet.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...