update XII


Keittiön seinät ja lattia on maalattu / Köksväggarna och golvet är målat


Lattian sävy on nimeltään Kaste / Golvets nyans heter Dagg


Keittiö / Kök


Olohuone / Vardagsrum


 Työhuone, keittiökaappi palapeli on alkanut. / Arbetsrummet, köksskops pussle har börjat.Eilen ajelin melkein autiota moottoritietä pitkin raksalle. Yksin. Aurinkolasit päässä. Ajoin vähän ylinopeutta ja kuuntelin  vähän liian kovaa Bassoradioo. Aurinko lämmitti poskea auton ikkunan läpi. Hetkeksi unohtui arkiaskareet, remppastressi ja rahahuolet.

I går körde jag till byggen längs en nästan öde motorväg. Ensam. Med solglasögonen på. Jag körde lite för fort och lyssnade lite för hårt på Bassoradio. Solen värmde kinden genom bilfönstret. För en stund glömde jag bort vardagssysslorna, renoverings stressen och pengbekymren.

6 kommenttia

 1. voi kun odotan sen valmistumista ja hyvä siitä tulee.. ei saa ajaa ylinopeutta..

  VastaaPoista
 2. det e nog skönt att få ibland köra lite överhastighet helt ensam o ha musiken fullt på! :)

  VastaaPoista
 3. Vad roligt att se att ni har kommit vidare såhär mycket!

  Vi bestämde oss att inte gå in i gamla trähus-projektet... och funderar på vad vi nu skall hitta på. Renovera nuvarande eller titta på något annat..

  Kul att jag råkade på din blogg!

  VastaaPoista
 4. Kovasti tehdään töitä sen eteen että siitä tulisi kiva.

  Siisi: De e bäst, jag känner mig som 18 igen ;)

  Gia: Va roligt att höra av dig :) Jag tror ni gjorde ett bra beslut, de här har varit otroligt jobbiga tider. Jag funderar nog ifall det är värt allt det här :/ Men bara det är över och vi kan flytta in tror jag att det känns bättre. Och om en tid minns jag inte mer hur jobbigt det var :)

  VastaaPoista
 5. Jag tror att det är just så. Ni kommer säkert att vara nöjda med valet när ni väl har flyttat in och fått allting på plats. =)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...