11 kk / 11 mån
11 kuukautta sitten Iris syntyi meidän makuhuoneessa viiden vieraan miehen seistessä sängyn ympärillä. En voi käsittää miten nopeasti aika kuluu. Minulla on huono omatunto sillä tuntuu kuin Iriksen vauva aika olisi mennyt minulta kokonaan ohi. Raksa on ollut ajatuksissa ja sinne on myös kaikki aika mennyt. Onneksi on valokuvia ja videopätkiä..
Iris ei ole mikään sylivauva, hän haluaa mennä ja leikkiä itse. Hän haluaa syödä itse. Hän ei kitise turhasta. Hän on tempetamenttinen ja rohkea. Jos hän ei saa palikoita menemään niin kuin hän haluaa hän heittäytyy lattialle mahalleen ja huutaa. Joku voisi sanoa että hän on äitiinsä tullut.

P.S. Olenko muistanut kertoa että Iris on reilu kuukausi sitten ottanut ensimmäiset askeleet ilman tukea?11 månader sedan föddes Iris i vårt sovrum medan fem främmande män stod runt sängen. Kan inte fatta att tiden går så fort. Jag har dåligt samvete för det känns som om Iris hela babytid gick mig förbi. Bygget har varit i tankarna hela tiden och dit har också tiden gått. Tur att vi har foton och video snuttar på henne.. 
Iris är ingen famnbebis, hon vill fara omkring och leka själv. Hon vill äta själv. Hon gnäller inte i onödan. Hon är temperamentsfull och modig. Om klossarna inte går som hon vill kastar hon sig på mage och skriker. Någon kunde påstå att hon är sin mamma lik. 


P.S. Har jag kommit ihåg att berätta att hon för över en månad sedan tog första stegen utan stöd?

3 kommenttia

 1. Onnea 11 kk ikäiselle neidolle. Tuntuu temperamenttia riittävän. :) Ihana neiti. Jotenkin tuntuu kovin haikealta, kun nuo kasvavat niin hirmuisen nopeasti isoiksi.

  VastaaPoista
 2. Tulin niin uteliaaksi kun kirjotit että tyttö syntyi teidän makuuhuoneessa, että oli pakko selata 11kk takaisin ja lukea että mitä oikeen tapahtui!
  Aika hurja tuo syntymä, niin nopeesti! Onko jäänyt minkäänlaisia traumoja vai menikö sun mielestä hyvin (jos saa kysyä)?

  miopoikanimio.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kati: Kiitos! Odotan kauhulla uhmaikää :/

  Hanseka: Oli se aika hurjaa, mutta kaikki meni niin nopeasti että ei ehtinyt ajatelle. Luonto hoiti hommansa ja onneksi kaikki meni hyvin ja Iris oli hyvinvoiva. Mä veikkaan että se oli hurjempi kokemus miehelleni kuin minulle. Mutta jos tässä joskus on kolmonen tulossa niin se syntyy varmaan huomaamattani kun nukun :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...