tavaraa / sakerYli 30 laatikkoa täytetty ja vähintään yhtä monta jäljellä. Miten pieneen kaksioon on mahtunut näin paljon tavaraa??

Över 30 lådor fyllda och minst lika många kvar att packa. Hur har alla saker fått plats i en liten tvåa??

6 kommenttia

 1. Muuttaminen on tosi rasittavaa touhua, mut ehkä kuitenkin pitäs aina tasasin väliajoin muuttaa niin ei pääsis ihan niin paljoa tavaraa kertymään..:) Tsemppiä muuttorutistukseen!

  VastaaPoista
 2. Niin on! Muistelen että olen nähnyt jonkin tutkimuksen että stressaavinta ihmisen elämässä on läheisen kuolema ja toiseksi tuli muutto :)

  Ennen kun muutin tähän asuntoon olin kahden vuoden sisällä muuttanut 6 kertaa..huh..

  VastaaPoista
 3. tavaraa kertyy ihan hullun lailla meillekin - pahin tavara-ahma on ehkä tilava kellarivarasto, jonne voi sulloa ne kaikki "tätä ehkä joskus vielä tarvitsen"-kamat :)

  VastaaPoista
 4. Onneks meidän kellarivaraston vieressä on ns. kirppishuone jonne saa viedä ehjää tavaraa jota ei enään tarvitse. Sinne on suuri osa tavaroista siirtynyt muiden iloksi :)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä. Meidän muutosta on jo nelisen kuukautta mutta vielä muistan kauhulla. Ikinä en enää suostu muuttamaan yhdellä kertaa (jos ei ole täysi pakko).

  VastaaPoista
 6. Samaa mietin jo nyt kauhistellen, kun yritän kirppiskamoja haalia kasaan! Haluan päästä isosta osasta eroon ensi sunnuntaina, ettei tarvitse muutossa roudata ihan niin montaa laatikkoa.. Meillä ajankohtaista parin kuukauden kuluttua. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...