vuorotyö / skiftarbete

Me tehdään nyt vuorotöitä. Äiti lähtee aamuisin raksalle maalamaan ja isi jää lasten kanssa kotiin. Voi kertoa että maalaamista on jonkin verran kun lattiat, katot ja seinät pitää pohjamaalata ja kaksi kerrosta pintamaalia päälle! Yhdeltä äiti tulee kotiin niin että isi ehtii töihin iltavuoroon. Ei ainakaan ehditä riitelemään niin paljon kun ei nähdä juurikaan. Meillä on katastrofin ainekset käsillä; kaksi pientä lasta, remppa, rahat lopussa ja muutto..
Muuttoon on vielä noin 4 viikkoa mutta me pakataan jo vähemmän tärkeitä tavaroita laatikoihi. Stressi helpottaa kun ympärillä alkaa olla tyhjää. Onneksi on kaksi innokasta apuria :)

p.s. ekassa kuvassa Elias kertoi piirtäväntä biisonia ja Iris sen häntää :)Vi jobbar i skift. Mamma åker till bygge på morgonen för att måla och pappa blir hemma med barnen. Det är en hel del att måla då golv, tak och väggar ska ha grundfärg och två lager ytfärg! Klockan ett kommer mamma hem så att pappa hinner till kvällsturen till jobbet. Vi har i alla fall inte tid att strida så mycket när vi inte hinner se varandra. För vi har ju nog bäddat för katastrof; två små barn, remont, pengarna slut och flytt på kommande.. 
Det är ännu ca 4 veckor tills vi skall flytta men vi packar redan ner mindre viktiga saker. Stressen lättar lite när det börjar bli tomt runtomkring. Tur att jag har två ivriga hjälpredor :)

p.s. på första bilden berätta Elias att han ritar en bisonoxe och Iris dess svans .)

4 kommenttia

  1. Tiedän tarkalleen miten rankka vaihe tuo on... näen edelleen painajaisia remontin alkuvaiheista ennen muuttoa, itse muutosta ja pakkaamisesta. Siirappinen totuus on kuitenkin se, että kaikki todellakin on sen arvoista ja arki oikeasti omassa kodissa on mahtavaa. Koittakaa jaksaa, voimia!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä loppukiriin! Tiedän, olen ollut täsmälleen samassa tilanteessa!

    VastaaPoista
  3. Kiva että muutkin ovat tämän vaiheen kärsineet. Ja jos te selvisitte niin kyllä mekin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...