Iriksen viikonloppu / Iris veckoslut
Iris täytti vuoden jo huhtikuun alussa mutta nyt vasta ehdittiin sitä juhlia. Kaksi päivää herkkuja, lahjoja ja vieraita. Huh.. Iris nauttii kun on paljon ihmisiä, saa paljon huomiota ja on monta syliä johon kiivetä.
Synttäreistä puheen ollen minullakin oli sellaiset muutama viikko sitten. Täytin 26! En voi käsittää että olen jo niin vanha, lähempänä 30 kun 20..


Iris fyllde ett år redan i början av april men först nu hade vi tid att fira. Två dagar kakor, paket och gäster. Huh.. Iris njuter när det är mycke folk, hon får mycke uppmärksamhet och många famnar att sitta i. 
På tal om födelsedagar så fyllde jag också år för några veckor sedan. 26 blev det! Kan inte fatta att jag redan är så gammal, närmare 30 än 20..
8 kommenttia

 1. Happy B-day to the little sweet one!

  VastaaPoista
 2. Happy B-day to the little sweet one!

  VastaaPoista
 3. Oi, mikä neiti! Onnea vielä Irikselle!

  VastaaPoista
 4. OI mikä neiti...
  pitkään sivusta katselleena nyt liityin lukijaksikin...
  ja samalla heti haastoin sinua hieman omassa pienessä blogissani... http://huvikumpuilua.blogspot.com/2012/05/hyva-mieli-tulee-1.html

  VastaaPoista
 5. Moi!
  Mulle on jäänyt mieleen nämä teidän Iriksen 1v kemujen ihanat kuvat. Nyt oman pojan ensimmäisten synttäreiden lähestyessä, kyselisinkin, mistä olette hankkineet ilmapalloihin heliumia? Kiitos jos viitsit vastata!

  -Emilia-

  VastaaPoista
 6. Emilia, ilmapallot haettiin Espoon Ilmapallokeskuksesta.
  Sieltää saa vuokrata heliumpullon mutta meidän isi toi valmiiksi täytettyjä palloja sieltä niiin paljon kun takakontiin mahtui. Siellä on tosi hyvät valikoimat ilmapalloja ja muuta juhla tavaraa.
  Ihoisia juhlia teille!

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä Hanna!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...