hullu / tokig
Hei vaan! Blogia on laiminlyöty. Aiheet vähissä. Kotimme on täysi kaaos. Ei hullukaan joksa tehdä kotitöitä kun sää on niin mahtava. Pihalla on töitä loputtomiin mutta kyllä rikkaruohojen nyppiminen, pioneitten siirtäminen, haravointi, ruusupensaiden leikkaminen, puutyöt ja ruohonleikkuu auringonpaisteessa tiskaamisen voittaa. Siivotaan sitten kun sataa :)

Hejsan! Bloggen har blivit vanvårdad. Har inget intressant att skriva om. Vårt hem är fullständigt kaos. Man måste vara tokig om man orkar göra hushållsarbete när det är så här fint väder. På gården finns det oändligt med jobb men det är tusen gånger roligare att rensa blomrabatter, flytta pioner, kratta, klippa rosenbuskar, hugga ved och klippa gräset i solsken än stå inne och diska. Vi städar sen när det regnar :) 

4 kommenttia

 1. Ihana villatakki Iriksellä :) Mistä tuollaisia voi hankkia?

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Tosin minulla ei ole sitä pihaa, jossa kuopsutella. Olen muuten vaan väsynyt kotitöihin :D

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti sun pionit selviää siirrosta, nekun on sellaisia ettei ne oikein tykkää siirtelystä... Kivaa kesää!

  VastaaPoista
 4. Anu: Raidallinen on saatu lahjaksi (Lindex?) ja toisen mummoni on kutonut minulle kun olin vuoden ikäinen.

  Kiki: Piha on vaan hyvä tekosyy olla siivoamatta :)

  Lyde: Kuulin siitä sitten kun olin ne siirtänyt :) Mutta ovat kyllä kasvaneet uudessa paikassa ja nuppuja tulee.. Puutarhanhoito on mulle vielä aika vieras juttu. Isoisäni tuli käymään ja totesi että olin istuttanut rikkakasveja kukkapenkkiin, mutta ne kukkii kauniilla keltaisilla kukilla (joo ei ole voikukkia, ne sentään tunnistan) :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...