keittiö keittiössä / kök i köketLapsilla on oma keittiö keittiössä. Siinä on hyvä kokkailla samalla kun äiti tekee ruokaa. Tuossa keittiössä kokkaillaan kyllä tosi ahkerasti. Pieni hylly, laatikko ja hopeatarjotin löytyi vajasta, mummi on virkannut perunoita, porkkanoita, tomaatin, valkosipulin, kukkakaalin ja muffineja, minä virkkasin patalapun :) Briolta on tullut myös tiskiallas mutta sitä taitaa saada vain punaisena(??) ja sehän ei oikein sovi  valkoisen uunin viereen. Pitää vatmaan tehdä oma allaskaappi..
Ensikerralla sitten kuvia "aikuisten" keittiöstä.

Barnen har ett eget kök i köket. Där är det bra att koka medan mamma lagar mat. Det där köket är i stor användning och där lagas det mycket mat. Lilla hyllan, lådan och silverfatet är hittat ute i skjulet. Mummi har virkat potatis, morötter, tomat, vitlök, blomkål och muffinsar, jag virkade en pannlapp :) Brio har visst  ett vask också men det finns bara att få i rött(??) och det passar ju inte bredvid en vit spis. Jag måst nog göra ett sådant själv..
Nästa gång blir det bilder på "vuxnas" kök. 

8 kommenttia

 1. Miten ihana! Sekä keittö että etenkin Iris!

  VastaaPoista
 2. Ihana pikku kokkailija! :) Katselen kateellisena tuota valkoista uunia. Minä lupasin esikoiselle, että saa valita itse hellan värin. Varmasti on vaikea arvata minkä tyttö valitsi. Hello kittyn...

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän söpö keittiö! Pitää laittaa idea korvantaakse kun oma pikkuneiti tuosta vielä vähän kasvaa!

  VastaaPoista
 4. Miten ihana idea - siis eihän noi pikkuiset viihdy yksinään lastenhuoneessa ja tossa varmasti tykkäävät kokkailla kun itsekin hääräilet. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana keittiö! Haluun samanlaisen!

  VastaaPoista
 6. Vad för ett fint litet kök! :) Meillä on hella ja astiakaappi punaisina, mutta (astia)hyllyviritelmä vielä puuttuu.

  VastaaPoista
 7. Paras juttu ikinä oli laittaa lasten uuni keittiöön eikä lastenhuoneeseen. Ne käyttää sitä tosi paljon, ja sehän on ihan kivan näköinen myös. Tosin lattiallahan noi tarvikkeet on kokoajan eikä nätisti hyllyllä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...