keittiö / köket


Tältä tämä meidän keittiö nyt näyttää, melkein valmiina. Pikku säätöä on vielä esim. valokatkaisijoiden kehykset puuttuu ja jostain nurkasta silikoni. Ja onhan toi vielä aika tyhjä ja persoonaton. Hassua nähdä livenä se mikä oli vain suunnitelma päässäni. Keittiötä oli hankala mallata vanhaan taloon, oli matala ikkuna jonka alle ei mahtunut kaappia ja savupiipun muuri johon ei saanut kiinnittää mitään palaavaa (esim. keittiönkaappeja). Lopputulos on kuitenkin toimiva ja tykkään meidän keittiöstä :)

Så här ser vårt kök ut, så gott som färdigt. Lite fixande är där ännu, något hörn saknar silikon och ramarna till strömavbrytarna fattas. Och det ser fortfarande ganska tomt och opersonligt ut. Känns lite lustigt att se live det som bara var en plan i mitt huvud. Det var inte så lätt att få köket och passa in i ett gammalt hus. Fönstren är så låga att ett skåp inte får plats under och fast i skorstensmuren får man inte sätta något brännbart, som tex köksskåp. Slutresultatet är ändå fungerande och jag tycker om vårt kök :)
4 kommenttia

 1. Tosi hienoa! Melkeen iskee fiilis rempata keittiö ;)haha...mieshän siitä tykkäis ;) NOt!

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen keittiöön! Kylläpä näyttää ihanan raikkaalle! Kaunis on!

  VastaaPoista
 3. Kumma kun noi miehet niin tykkää remontoinnista :) En ehdi sanoa muut kun -tohon vois.. niin meillä huokaistaan syvään :D

  VastaaPoista
 4. åh vad vackert! lycka är ett nytt kök!
  S

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...