kotikaupunki / hemstad

Arabia World Design Capital 2012 Kotikaupunki mukit on mielestäni kivat. (toisin kuin Iittalan HEL2012, en tajua, ne on niin rumat!) Olivat kanta-asiakas tarjouksena ja ostin Puiston ja Keskustan.
Vanhan kotikaupunkini tutut maisemat kahvimukissa, nyt kuuluisi kylläkin juoda Porvoon mitasta ;)
Sukulaiset hoi, kohta on nimppareita ja kaappiin sopisi vielä Kortteli ja Meri :)

Arabias World Design Capital 2012 Kotikaupunki muggarna tycker jag om. (samma kan jag inte säga om Iittalas HEL2012, de är så fula!) De var som stamkunds erbjudande så jag köpte Puisto och Keskusta. Min gamla hemstads bekanta landskap på kaffemuggen, nu borde jag nog dricka ur Borgåmåttet ;)
Släktingarna hej, snart är det namnsdagar och Kortteli och Meri skulle nog få plats i skåpet :)Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...