aamuisin / om morgnarna
Minä olen ihan hirveän aamu-uninen. Minulla menee monta tuntia ennen kuin saavutan täyden toimintakyvyn. Sen takia teinkin entisessä elämässäni ilta- ja yötöitä. Olen aamuisin ihan koomassa, käperryn sohvan nurkkaan, torkun hetken sillä aikaa kun lapset katsoo aamupiirrettyjä. Jossain vaiheessa raahaudun silmät ristissä kahvia keittämään ja puuroa tekemään. Mitään superfoodmoothieta tai muuta terveellisiä ihanuuksia en kykene tekemään. Aamulla kissoillakin on hirveä nälkä sillä se yksi ahmatti on yön aikana syönyt kupin tyhjäksi. 3 kahvimukin jälkeen pystyn jo ajattelemaan jotain muuta kuin nukkumista. Ja mehän ei kuitenkaan nousta ihan aamuyöstä vaan 8 aikaan..

Jag är helt otroligt morgontrött. Det tar mig flera timmar före jag är i normalt tillstånd. Därför jobbade jag kvällar och nätter i mitt förra liv. Jag är helt i koma, ligger i soffhörnet och halvsover medan barnen tittar på morgobarnprogrammen. I något skede släpar jag mig upp för att sätta på kaffe och koka lite gröt. Någon superfoodsmoothie eller andra hälsosamma härligheter klarar jag inte av att göra. På morgonen är katterna också jätte hungriga för det ena matvraket har tömt hela skålen under natten. Efter 3 muggar kaffe kan jag redan tänka på något annat än att sova. Och vi stiger ju ändå inte upp i gryningen utan 8 tiden..5 kommenttia

 1. Kuulostaa ihanan tutulta, täällä toinen aamu-uninen. Meidän elävä herätyskello nukkuu yleensä onneksi kahdeksan kieppeille, mutta tänä aamuna poju tuli jo puoli kuuden aikaan heittelemään tennispallolla meitä torkkujia.. :) Koko päivä onkin sitten mennyt melkoisessa koomassa.

  Ps. Onneks muidenkin pöytä näyttää joskus tuolta!;)

  VastaaPoista
 2. Elli: toi pöytä ei tälläkertaa ollut edes pahimmasta päästä :)

  Janne: my snowballs <3

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Miten teillä on mennyt vauvan (/pienten lasten) ja kissojen kanssa? Kiinnostaisi tietää, kun meille on esikoinen tulossa ja pari karvaista kaveria on ennestään, joista toinen hieman villimmän puoleinen...

  P.S. Ihana blogi!

  -Sanna

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvin on mennyt. Toinen kissa viihtyy enemmän omissa oloissa mutta toinen on aina keskellä lasten leikkejä, makaa junaradalla tai kiipeää parkkitalon päälle. Poika ja kissa on parhaat kaverit, aina kun on iltasadun aika kissa tulee juosten pojan sänkyyn ja jää siihen nukkumaan koko yöksi. Eihän lapseen ja eläimeen voi ikinä luottaa mutta on mielestäni vain hyvä että lapsi oppii miten eläinten kanssa ollaan. Me ollaan oltu aika tiukkoja sen suhteen että kissaa pitää kohdella hyvin, se ei ole mikään leikkikalu jota saa repiä vaikka kiltti kissa sen sietäisikin. Lapset myös oppii huolehtimaan toisesta ja heille on tosi tärkeää kun saavat antaa kissoille ruokaa ja harjata heitä.

  Hyvin se menee, lapsien ja kissojen vuorovaikutusta on ihana katsella :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...