sänky / säng

Elias sai kummisetänsä vanhan sängyn. Se on 35 vuotta vanha Muuramen ulosvedettävä lastensänky. Se oli aika kulunut, väriltään valkoinen ja päädyt oranssit. Maalasin sen keltaiseksi. Sänky taitaa olla nimeltään Katinpoika mutta sitä ei taideta enään valmistaa. Sängynaluslaatikko on kätevä kun sinne saa mahtumaan paljon tavaraa.
Naulakon tein pyykkipojista.


Elias fick gudfars gamla säng. Den är en 35 år gammal Muurames utdragbar barnsäng. Den var ganska sliten, vit till färgen med orange gavel. Jag målade den gul. Jag tror sängen heter Katinpoika men den är nog inte i produktion mera. I lådan under sängen får man plats för mycket saker. 
Klädhängaren gjorde jag av bykknipor.
4 kommenttia

 1. vautsi mikä sänky! Tuollaisen minäkin haluan joskus meille, harmi vaan kun noita ei tunnu löytyvän mistään käytettynä :/

  VastaaPoista
 2. Hei, ensivisiitillä blogissasi. :)

  Mahtava sänky ja osuva väri! Minunkin tekee nyt kovasti mieli jotain keltaista ja ehkä toteutankin himoni jollain pikkutavaralla, kun päästään muuttamaan uuteen kotiin.

  Ihania sisustusjuttuja sinulla, jään lukemaan ja seurailemaan! :)

  VastaaPoista
 3. Upee keltanen!! =) Mekin maalattiin esikoiselle mun veljen vanha mäntysänky, petroolin väriseksi ja siellä kanssa se vuodevaatelaatikko (=loistokeksintö). Meidän 3,5vee kiljuu vieressä että haluu tuon pöllön!!! ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...