Grand Opening

Blogi ollut vähän jäissä kun työpäivät ovat olleet niin pitkiä. Avajaiset vietettiin ja tästä eteenpäin minulla on vain muutama vuoro viikossa. Kahden työtäyteisen viikon jälkeen voin todeta että minä en ole vielä valmis kokopäivätöihin. Kauhea ikävä lapsia kun ehdin nähdä heitä vain muutaman tunnin päivässä, joss sitäkään :(  Tämä järjestely tuntuu nyt tosi sopivalta, ehtii olla kotona mutta saa välillä vähän muutakin ajateltavaa. Kotihommatkin on ollut vähän jäissä, maanantaina laatoitetaan kodinhoitohuoneen välitila.. tai ehkä tiistaina :D


Det har varit lite uppehåll på bloggen för mina arbetsdagar har varit så långa. Vi hade Grand Opening och härefter har jag bara några turer i veckan. Efter två arbetsrika veckor kan jag konstatera att jag inte är färdig för heltidsjobb ännu. Hade så himla ledsamt efter mina barn när jag bara hann se dem några timmar om dagen eller mindre :( Men det här att jobba några timmar i veckan käns riktigt bra, hinner vara hemma men får lite annat att tänka på ibland. Hemmasysslorna har också haft lite uppehåll. På måndagen ska hemvårdrummet kaklas.. eller kanske tisdag :DEi kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...