työ / jobbEka työviikko takana kolmen vuoden tauon jälkeen. Pitkiä päiviä heti alkuun. Eilen pyöräilin töihin kun lapset viellä nukkui ja tulin kotiin kun lapset oli jo sängyssä. Vähän kyllä tuntui pahalta kun en ehtinyt nähdä heitä koko päivänä :( Mutta minulla on ihan huippu työkaverit ja meillä on ollut tosi hauskaa. Nyt rakennetaan vielä liikettä ja avajaisten jälkeen teen vain kaksi vuoroa viikossa.
Lastenhuoneeseen laitoin vanhan rullaverhon joka tuli talokauppojen kylkiäisenä. Keltainen Ora, vähän haalistunut mutta toimii. Jossainvaiheessa pitäisi alkaa miettiä verhoja ja verhotankija muihin huoneisiin. Inhoan verjohen valitsemista, en ikinä löydä mieleisiä.. Kertokaa pitääkö verhotanko laittaa ihan ikkunan yläpuolelle, katonrajaan vai siihen keskelle??Efter tre års paus har jag varit en vecka på jobb. Långa dager genast till början. I går cyklade jag till jobb medan barnen ännu sov och kom hem när de redan var i säng. Det kändes nog lite illa att jag inte hann se dem på hela dagen :( Men jag har helt toppen arbetskamrater och vi har haft jätte roligt. Nu bygger vi ännu upp affären och efter öppningen kommer jag att göra bara två turer i veckan.
I barnens rum satt jag upp en gammal rullgardin som kom med med husköpet. En gul Ora, lite solblekt men fungerande. Borde börja fundera på gardiner till de andra rummen också. Hatar att välja gardiner för jag hittar aldrig något lagom.. Berätta mig vart man ska sätta gardin stången, direkt ovanför fönstret, vid taket eller mitt emellan??

5 kommenttia

 1. Meillä oli edellisessä talossa yks rullaverho, joka asennettiin ihan katonrajaan ja niin mielestäni huomaamattomin. Loput verhovaijerit oli kaikki ihan hölmösti sijoitettu. Mullakin oli vähän hukassa ne oikeat sijoitus"säännöt". :) eipä niissä sitten tullut verhoja edes pidettyä.

  VastaaPoista
 2. Minua kiinnostaisi tietää millaista työtä teet? -Mansikka

  VastaaPoista
 3. vaijerihan vois olla ihan kiva tangon sijaan..täytyypä miettiä :)

  Mansikka, aloitin just vaatelikkeessä myyjänä.

  VastaaPoista
 4. Harvemmin näyttää hyvältä just ikkunan yllä ellei sitten ole viisimetriset ikkunat tms. Se on myös hankala ikkunan aukaisemisenkin kannalta. Tosi matalassa huoneessa tai jos ikkuna on pieni laittaisin mahd korkealle, melkein katonrajaan: sillain näyttää ikkuna isommalta. Muuten sit puolivälin tai vähän alemmas. Sekin vaikuttaa asiaan haluatko vetää rulliksen ihan näkymättömiin yläasennossa. Varsinkin jos ikkuna on pieni on kiva että voi jättää verhoa näkyviin ja samalla päästää kaiken valon sisään. Jos haluat näkymättömän rulliksen niin sitten melkein heti ikkunan yläpuolella.

  VastaaPoista
 5. Ai kysyitkin verhotangosta... Sitä en laittais koskaan ihan ikkunan yläpuolella, koska siitä tulee tunkkainen fiilis ja ikkunat näyttää pieneltä ja huone matalalta. Mitä korkeammalla tanko sitä näyttävämpi eli riippuu myös siitä verhon näyttävyydestä. Liian lyhyt verhotanko (verhoja ei voi kuunnolla vetää ikkunan edestä pois) on kuitenkin suurempi virhe kun se niiden korkeus. . Laittaisin siihen puolivälin kohdille tai vähän alle (ettei tule liian symmetrinen).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...