isoveli / storebror













Onnea on makoilla isoveljen vieressä katsoen Puuha Peteä kun on pieni ja nuhainen. Isoveljen vieressä, joka halaa, pussaa ja silittää uneen. Isoveli joka on tänään ollut todella reipas ja kerännyt kaikki lelut ja auttanut äitiä imuroimaan ja pesemään lattiat kun pikkusisko nukahti. Isoveli joka aloittaa tänään liikuntaleikkikoulun ja täyttää kuukauden päästä 3 vuotta.


Lycka är att få ligga bredvid storebror och titta på Byggare Bob när man är liten och snuvig. Bredvid en storebror som kramar, pussar och stryker till sömns. En duktig storebror som har plockat upp alla leksaker och hjälpt mamma dammsuga och tvätta golvet när lillasyster somnat. Storebror som i dag ska börja på idrottslekis och som fyller 3 år om en månad.




5 kommenttia

  1. Va ljuvlig liten storebror!

    VastaaPoista
  2. ♥ kyllä kelpaa kun on tuollainen isoveli! JOskus ne osaa olla tosi enkeleitä, meidänkin isoveli, ja taas toisinaan mennään ja tapellaan kuin viimeistä päivää ♥

    VastaaPoista
  3. Enemmän se on kyllä sitä tappelua, isoveli lyö ja pikkusisko vetää hiuksista. Kokoajan joku itkee. Tällaiset hetket on valitettavan harvassa..

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...