tyhjät taulut / tomma tavlor


Laitoin kehykset seinälle, nyt pitää vielä löytää jotain mitä laittaa niihin. Ja sitten on tuo olohuoneen ongelma; pieni ikkuna, matala huonekorkeus ja ainoa paikka sohvalle on ikkunan alla. Minkälaisen verhon laittaisitte tuohon?

Jag hängde upp ramar på väggen men måst ännu hitta något att sätta i dem. Och sen det där vardagsrumsproblemet; litet fönster, lågt till tak och ända platsen för soffan är under fönstret. Hurdanna gardiner skulle ni sätta där? 

9 kommenttia

 1. ikkunan kokoinen virkattu pitsi sopisi tuohon ihanasti.
  (sellainen sängynpeite toimittaisi asian.)

  VastaaPoista
 2. Jag sku villa sätta gula spjälgardiner (alltså sånadär "skivor" som är inne i fönstret och som man kan sätta för eller dra upp helt och hållet). Har svårt att se nåt tygigt där. Men sen så har jag nog inte riktigt sinne och öga för inredning heller.

  VastaaPoista
 3. Heips. Olen käymässä ensimmäistä kertaa blogissasi. Olohuoneenne näyttää kivalta ja modernilta.
  Minun mielestä tuo ikkuna ei kaipaa välttämättä verhoa ollenkaan.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: olin vähän miettinyt pitsiverjoja, vaikka ovat vähän mummot mutta kevyeet ja valoaläpäisevät :)

  Michaela: Där är spjälgardiner mellan fönstren så gardinerna behöver inte täcka fönstret, men ja tänkte att de små fönstren kanske kunde se större ut med gardiner..

  Sanna: Kiitos!
  Eikö nyt olekin trendikästä olla ilman verhoja?? mutta kun mun mielestä kodikkaaseen fiilikseen kuuluu verhot, matot ja viherkasvit..

  Tuossa kuvan laidassa oleva valkoinen ja musta kahva on takka ja takan takana on TV.

  VastaaPoista
 5. Rakkaus sisustus, ovat osapuolia, jotka ovat erittäin hyvä. Olen nähnyt joitakin mielenkiintoisia tällä sivustolla. Toivon, että olet liian voi nauttia siitä.
  http://www.delightfull.eu/suspension/coltrane_suspension.html

  VastaaPoista
 6. Kivannäköistä! Mukava valo ja selkeä, mutta silti kodikas tyyli! Mä laittaisin verhoksi kapan - siis joko "peltisuoran", (sellaiselle Kirschin G-kiskon = pujotustanko), tai laskosverhon, tai perinteisesti rypytetyn kapan. Kangas jotain modernia, graafista kuviota (harlekiini, pallo..?) Ja ripustaisin tangon aika ylös, niin että verhon alareuna peittäisi vain ikkunan yläkarmin, ja pikkuisen ikkunasta.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Katja perusteellisesta verhoneuvosta! En ole muistanut G kiskon olemassaoloa, se olisi täydellinen.
  P.S. samassa kaupungissa taidetaan asua ;)

  VastaaPoista
 8. Tiiätkö minä en laittaisi verhoa laisinkaan. Näyttää hyvältä juuri noin ja isot kehykset seinällä luovat verhojen tunnelman. Meneekö liian täydeksi verhojen kanssa? Jos jonkun välttämättä haluat niin ihan perus mustavalkoinen kappa esim Marimekkoa.

  VastaaPoista
 9. Heippa! Ihana blogi.

  Meillä oli yhdessä edellisessä kämpässä myös pienet ikkunat ja halusin verhot. Laittaisin tuohon sellaisen ylileveän (tai -pitkän, mitenlie sanotaan) verhotagon ja jonkun suuren kuviollisen verhon vain toiselle puolelle ikkunaa niin että se on oikeastaan vaan seinällä, ei ollenkaan ikkunan päällä. Sitten pikkunen ikkuna ei peity :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...