mummolasta / från mommo


Suuri osa meidän huonekaluista on eri mummoloista saatuja. Myös astioita, kodinkoneita, mattoja ja muuita esineitä on saatu, löydetty ja aneltu kyseisistä paikoista. Viimeksi toin kotiin pari räsymattoa ja pienet huopikkaat, Eliakselle sopivat. Ne on ollut joko minun tai serkkuni, tai kummankin :) Myös aamuinen kahvikuppi ja sohvapöytä on mummoloista meille tulleet.

En stor det av våra möbler har vi fått av olika mor- och farföräldrar. Kärl, hushållsmaskiner, mattor och annat tillbehör har vi också fått, hitta och tiggt just därifrån. Senast hämtade jag hem några trasmattor och små filltstövlar som är lagom till Elias. De har varit mina eller min kusins, eller kanske bådas :) Också morgonens kaffekopp och soffbordet har kommit till oss från mor- och farföräldrar. 

3 kommenttia

 1. Söpö kuppi ja huopikkaat. Minulla oli lapsena huopikkaat, jotka olen säilyttänyt, ne tulee sitten toivottavasti joskus lapseni käyttöön. Minun huopikkaissani ei ollut tuollaisia pohjia ja muistan kuinka "luistelin" ne jalassa pakkassäällä ja pidin äidin ja isän käsistä lujaa kiinni.

  VastaaPoista
 2. Ihanat huopikkaat <3

  VastaaPoista
 3. mielettömät huopikkaat! <3
  -mira

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...