askarrella / pyssla
Kun Irikselle sanoo taikasanan 'askarrella' hän kiljuu riemusta, kiipeää pöydän ääreen istumaan ja tärisee innostuksesta sillä askarteleminen on hänen mielestään parasta mitä voi tehdä. Hän vaan hokee 'ite, ite' ja 'hieno'  kun haluaa itse pirtää, leikata papereita, maalata, liimata, teipata ja pujottaa helmet nauhaan. Rei'itin on tällä hetkellä paras kaikista kun sillä voi tehdä paperiin niin ihania reikiä mistä voi pujottaa narun läpi. Hän on niin uskomattoman innostunut ja ihmeissään.

När Iris hör det magiska ordet 'pyssla' skriker hon av glädje, klättrar upp vid bordet och sitter och darrar av iver, för pyssla är det absolut bästa hon vet. Hon säger bara 'ite, ite' (själv, själv) och 'hieno' (fin) när hon själv vill rita, klippa papper, måla, limma, tejpa och trä kulor på bandet. Hålslagaren är det bästa just nu. Med den kan man göra så härliga hål i papper och trä band igenom hålen. Hon är så otroligt ivrig och full av förvåning. 

4 kommenttia

 1. Oi! Näyttää hauskalta! :)

  Minkä ikäinen Iris on? Lähinnä ajattelin, että uskaltaisikohan tuo meidän pienen neidin kanssa jo vähän puuhailla tälläisten juttujen kanssa. Tosin ikää vasta vajaa 1,5 v.

  VastaaPoista
 2. Iris on 1v8kk ja askartelu sujuu hyvin :) Hän on ihan pienestä lähtien ollut tosi kiinnostunut piirtämisestä ja jaksaa keskittyä siihen humattavasti kauemmin kun isoveljensä joka piirtää pari viivaa paperiin ja lähtee sitten jo tekemään jotain ihan muuta :D

  VastaaPoista
 3. No ehkä mekin voitais pikkuhiljaa alkaa vähän askartelemaan! :) Toivottavasti meidän neidistä tulee myös innokas näpertäjä, niinkuin äitinsäkin on. Olis kiva kun olis askartelukaveri. :D

  VastaaPoista
 4. Oi, ihania pieniä askartelijoita!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...