hevonen on hästEilen tehtiin jotain mitä ei olla tehty sitten esikoisen syntymän. Siis yli kolmeen vuoteen!! Vietettiin miehen kanssa ilta kahdestaan. Juotiin shamppanjaa ja syötiin blinejä parhaassa Bistro Sinnessä ja illan päätteeksi mentiin elokuviin. Ihan huippua, istuttiin kaksi tuntia ravintolassa ja syödä rauhassa sen sijaan että 20 minuutissa hotkitaan ruoka ja poistutaan nopeasti ennen kuin joku hermostuu.
Sillä aikaa lapset oli tehneet taidetta kotona. Aamulla sitten ripustettiin maalaukset seinälle ja pidettiin taidenäyttely.

Eliaksen teokset:
akvarelli paperille, 21 x 30 cm, tammikuu 2013
1. hevonen
2. possu
3. mammalle oma vene jossa on ratti.
4. kaksi käärmettä karkaa häkistä
5. tuiki tuiki tähtösiä, mörkö ja tulikäärmeitä
6. Paavo hauva
7. momin autoI går gjorde vi något som vi inte har gjort sedan vi blev föreldrar, alltså på över tre år!! Jag och min man firade en kväll tillsammans, utan barn. Vi drack champagne och åt blinier i bästa Bistro Sinne och avslutade kvällen med bio.Helt underbart att få sitta 2 timmar i lugn och ro och äta. Får normalt så slukar vi i oss maten på 20 minuter och går fort ut före någon blir nervös. 
Under tiden hade barnet gjort konst hemma. På morgonen hängde vi upp målningarna och hade en liten konstutställning.

Elias verk:
akvarell på papper, 21 x 30 cm, januari 2013
1. häst
2. gris
3. till mamma en enen båt med ratt
4. två ormar rymmer från sin bur
5. blink lilla stjärnor, morran och äldormar
6. Paavo hunden
7. momis bil 


4 kommenttia

 1. Ihana selvä tuleva taiteilija, ei muutakun kehyksiin ja myyntiin ;). lapset ovat niin ihania, kun uskaltavat aidosti sitä mitä me emme.

  VastaaPoista
 2. Ihanasti laitettu lapsen oma näyttely. Mä arvostan!

  VastaaPoista
 3. Poika on ihan parin kuukauden sisällä alkanut piirtämään ihan eri tavalla. Tähän asti ei ole jaksanut keskittyä ja vaan "sotkenut" jotain paperille. Nyt kuvilla on jokin merkitys ja hän tarkasti keskittyy yksityiskohtiin, kuten silmiin ja sormiin.

  Me pidetään näyttelyitä aika usein ;) On ihana kuunnelle kuvien selityksiä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...