lahjus / muta

Puoli vuotta sitten käytiin Eliaksen kanssa 3v hammastarkastuksessa. No se ei mennyt niin hyvin. Elias ei ollut kovinkaan yhteistyöhaluinen. Hammashoitaja ei ollut varma näkyikö siellä reikä vai aamupuuro. Eilen käytiin uudestaan. Ei uskonut hoitaja Eliasta samaksi pojaksi. Siinä se makasi äitin sylissä hammaslääkärituolissa suu niin isona kuin vain mahdollista. Sai täti rauhassa peilata, valaista ja rapsutella hampaita. Harjoittelu kannatti! Me ollaan katsottu Pipsa Possu hammaslääkärissä ja siinä pikkuveli Jyrillä on dinosaurus mukana. Eliaksellakin oli dino mukana ja hoitaja tarkasti ensin dinon hampaat ja Elias sai lampulla vlaista dinon suuhun. Sitten oli Eliaksen hampaiden vuoro. Hienosti oli hoidettu eikä mitään reikiä näkynyt. Äiti oli niin ylpeä :) Äiti oli myös luvannut että jos on reipas ja avaa suun niin mennään kahvilaan ja sen jälkeen lelukauppaan. Elias halusi pienen peltirobotin.


Ett halvt år sedan var vi på 3 års tandkontroll med Elias. Det gick inte så bra. Elias var inte så samarbetsvillig. Tandsköterskan kunde inte vara säker på om det var ett hål eller morgongröt som hon såg. I går var vi där på nytt. Sköterskan kunde inte tro att det var samma pojke som senast. Bär låg han i mammas famn i tandläkarstolen och gapade så stort han bara kunde. Sköterskan fick i fred spegla, lysa och krafsa på tänderna. Det lönade sig att träna hemma! Vi har tittat på Greta Gris i tandläkaren, där har lillebror Georg med sin dinosaurie. Elias hade också med sin dino och sköterskan tittade förs på Tyrannosaurus Rex tänder och Elias fick lysa med lampan i dess mun. Sen var det Elias tänders tur. Tänderna var fina och inga hål såg hon. Mamma var så stolt :) Mamma hade också lovat att om man är duktig och öppnar munnen så går vi på café och till leksaksbutiken. Elias ville ha en liten plåtrobot.  

10 kommenttia

 1. Oi,minkä ihanan blogin mä löysinkään! Jään heti vakkarilukijaksi! Tervetuloa vastavierailulle Metsolaan!

  VastaaPoista
 2. Reipas poika sai ihastuttavan robotin! :)

  VastaaPoista
 3. Ride - Kiitos, kyllä tulen :)

  Anni- robotti on maailman ihastuttavimmasta lelukaupasta, Riimikko nimeltään, kannattaa käydä jos Porvoon suunnalla liikkuu.

  Kiki- Oli kyllä ihailtavaa rohkeutta pojalta joka muuten on ujo tuntemattomia kohtaan. Äidin rakas!

  VastaaPoista
 4. Mä jotenkin arvasin, että toi on Riimikosta. Kerran oon käyny Porvoossa ja sitä myötä kerran Riimikossa ja mieleen jäi. :)

  VastaaPoista
 5. Hei kuule, onko tuo taustalla näkyvä salmiakkikuvio tapettia? Jos on niin mitä/kenen tapettia se on? Minulla on kamala harlekiinitapettikuume, ja olen miettinyt, että onko se Ferm Livingin tapetti se ainoa oikea minulle... =)
  Sun blogi on ollu yksi minun suosikeista jo vuosia, joten kiitos siitä!
  Ihanaa kevättä koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
 6. On se tapettia, tai tapetin koepalanen. Se on Sandberg tapettien lasten mallistosta Hampus nimeltään. Saatavana myös pinkkinä ja sinisenä.
  Olen miettinyt sitä meidän olkkariin. Kuvio on vähän pienempi kuin Ferm Livingin mutta "huomaamaton" helmiäisväri on kivan rauhallinen. Miehen mielestä se näyttää kalaverkolta :/

  Mukavaa kevättä myös teille :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos tiedosta! Tuo tapetti juuri tuossa rauhallisessa värissä pitää kyllä nyt päästä näkemään livenä jossakin. Robotin taustallakin se näyttää niin harmoniselta. =)

  VastaaPoista
 8. Sandbergiltä saa netinkautta tilattua näytepaloja :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos tiedosta! Otan oitis yhteyttä Sandbergiin. =)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...