lauantai / lördag

Lauantain kuvapläjäys. Odottelen töihin lähyöä ja räpsin vähän kuvia olohuoneen talvilookista. No ainoa ero kevät, kesä ja syksylookille on tyynynpäällinen, lampaantalja ja himmeli. Tosin veikkaan että himmelistä tulee kokovuoden koriste sillä missä ihmeessä sitä muuten säilyttää? Saatiin vihdoinkin hankittua TV taso. Haaveilemani taso makaa yli 800€ joten tyydyttiin Ikean 70€ kaappiin. Ajaa asiansa sekin. Saa tavarat piiloon ja pölyltä suojaan. Minun mielestä TVn voisi jättää pois kokonaan mutta koska tämä ei ole ainoastaan minun talo vaan puoliksi myös miehen niin on komprpmissejä tehtävä..

Lapset katsoi lastenohjelmia ja leikki palomiehiä jotka pelastaa hevosen ja vie sen sairaalaan. Iris oli varustautunut kypärällä ja kuulosuojaimilla. Oli myös juoksukilpailu, hyppykilpailu ja huutokilpailu.

Vajasta löytyi tosi makee vanha työvalaisin. Maalattu hopeamaalilla ja varsi poikki. Onneksi on hitsaustaitoisia sukulaisia ja mattamustaa spraymaalia. I ♥ IT !!
Lördagens bilder. Jag väntar på att gå till jobbet och tog lite bilder på vardagsrummets vinterlook. 
Det enda som skiljer sig från vår, sommar och hörslook är ett kuddfodral, fårskinnet och himmelin i taket. Fast himmelin kommer säkert att hänga kvar året om, var ska man annars förvara en sådan?
Vi har skaffat en TV-bänk. Den jag skulle ha velat ha kostade över 800€ så det fick duga med ett skåp från Ikea får 70€. Om jag fick bestämma hade vi ingen TV alls, men tyvärr så är huset bara till hälften mitt så man hamnar göra kompromisser..

Barnen tittade på barnprogram och lekte brandmän som räddade en häst och körde den till sjukhuset. Iris var utrustad med hjälm och hörselskydd. De läkte också springtävling, hopptävling och skriktävling. 

Jag hittade en super snygg gammal arbetslampa ute i skjulet. Den var målad med silverfärg och foten var av. Tur att man har släktingar som kan svetsa och lite mattsvart sprayfärg. I ♥ IT !!


4 kommenttia

 1. Ihana raikas ja niin "siisti" kuvapläjäys, ilo katsella, mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia! Meillä himmeli on aina katossa, kesät talvet ;) (kun ei tosiaan tiedä minne sen pakkaisi) Mutta nätti se on.

  VastaaPoista
 3. oh, what a pretty kitty!
  that magazine rack...i'm gonna get that too. looks so cool!

  VastaaPoista
 4. Sarppu, ekassa kuvassa on vain muutama lelu olohuoneessa kun taas loppuvaiheessa taisi olla jo melkein kaikki lelut olkkarissa ;)

  Stiinapauliina, mielestäni se sopii tohon aika hyvin, eli jääköön siihen..

  Janne, Lina is our 6 year old overweight cat, but she looks so small in that picture :)
  That magazine rack was the reason why we went on a journey to Sweden..

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...