potkukelkka / sparkstötting


Eilen kun ajoin kotiin töistä radiossa puhuttiin potkukelkoista ja siitä että niitä ei juurikaan enään näe (ainakaan Helsingissä). Siinä edhotettiin että hipsterit ottaisivat potkukelkan omakseen ja tekisivät siitä trendikkään, niin kuin Jopolle kävi.
Mofi löysi tallin vintiltä vanhan potkukelkkani. Pieni punainen lasten malli jossa on vielä nimitarra tallella :)

I går när jag körde hem från jobbet pratade de i radion om sparkstöttingar, att man knappt ser sådana mer (inte i Helsingfors i alla fall). De föreslog att hipstrarna kunde ta sparkstöttingen och göra den trendig, så som det gick med Jopo
Mofi hittade min gamla sparkstöttin på stallvinden. En liten röd barnmodell som fortfarande har klistermärket med mitt namn på :)
7 kommenttia

 1. Potkukelkka on kyllä ihan huippuväline. :) Ikävä vain, että tälläisessä pikkukaupungissakin hiekoitusvimma on sitä luokkaa, että potkuttelupaikkoja on välillä ihan mahdoton löytää. Mut sitten, kun ei ole sepeliä. Ah, sitä vauhdin huumaa. :) Suosittelen lämpimästi hipstereillekin. ;)

  VastaaPoista
 2. Sama juttu täällä meidän pikkukaupungissakin hiekoituksen suhteen. Mutta touta meidän kotikatua ei tänä talvena ole juurikaan hiekoitettu, ja hyvä niin :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Potkukelkka on ihan loistovehje, sain elämäni ekan oman potkukelkan tällä viikolla synttärilahjaksi, kaunis punainen :) mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Täällä maalla lapset vielä innoisaan lykkivät potkukelkkoja ja mikäs niillä on sorittamattomilla teillä liikkuessakin! Aamuisin ajellessa on hauska katsella kuinka bussipysäkkien ympäristöillä on kelkkoja parkissa :)

  VastaaPoista
 6. Ihana! Mun lapsuuden kelkka on hajonnut jo kertaalleen, mutta isä taisi sitä viritellä joskus. Täytyy kysyä äidiltä...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...