sick and tired

Meidän perheessä ei olla sairasteltu pitkään aikaan. Koko syksynä ja talvena ei ole ollut edes nuhaa.  Elias on käynyt lääkärissä vain neuvolan yhteydessä ja antibiooteilta hän on säästytty, kuumetta muutaman kerran, 5 kuisena norovirus ja vuoden ikäisenä tosi lievä enterorokko. Iriksellä on ollut yksi antibiootti kuuri ja kuumetta kerran rokotusten jälkeen. Vuosi sitten oltiin koko perhe rotaviruksen kourissa. Eli aika vähällä ollaan päästy.
Viime viikolla Elias oli päivän kuumeessa ja nyt äitillä on kauhea flunssa-kuume-vatsatauti. Aamulla laitoin isille töihin viestin "en selviä tästä päivästä hengissä" ja kohta isi tulikin jo pelastamaan minut ja lähti lasten knssa pihalle. Minä ja kissat maataan sängyssä ja luetaan sisustuslehtiä jotka mummi toi ja katsotaan vanhoja mustavalko elokuvia telkkarista.


Vår familj har inte varit sjuk på länge. Under hela hösten och vintern har vi inte haft ens snuva. 
Elias har varit till läkaren bara vid rådgivningen och klarat sig utan en enda antibiotikakur, några gånger  feber, norovirus vid 5 mån och vid ett år lindrig enterorokko. Iris har haft en antibiotikakur och feder en gång efter vaccination. För ett år sedan hade hela familjen rotavirus.  Så ganska så lätt har vi kommit undan. 
Förra veckan hade Elias feber en dag och nu har manna världens förkylning-feber-magsjuka. På morgonen skicka jag ett sms till pappa på jobbet "jag överlever inte denna dag" och efter en stund kom pappa och rädda mig och gick ut med barnen. Jag och katterna ligger i sängen och läser inredningstidningar som mummi hämtade och tittar på gamla svartvita filmer på tv. 
4 kommenttia

 1. Voi ei, lasten kanssa sairastaminen on kyllä tosi haastavaa, kun ei sitä saikkuakaan oikein saa... Onneksi miehesi pääsi apuun. Paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Nauti kipeenä olosta :) Täällä kanssa minä ja poika flunssassa mutta tuolla pojalla tuntuu olevan energiaa äidinkin edestä. Isi ei pelasta :(

  VastaaPoista
 3. Aika ihanaa, että sait helpotusta! Vaikka sairastamisessa ei ole mitään ihanaa. Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 4. On meillä vaan ihana isi <3
  Jospa se vielä joskus oppisi tekemään minulle ruokaa..

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...