välikausivaatteita mä metsästän / på jakt efter vårkläderTyöpaikkani vieressä on ihana lastenvaateliike nimeltä Skidi. Jotkut ehkä tuntee Skidin nettikaupan mutta harva varmaan tietää että Porvoon Taidetehtaalla on myös heidän liike. Ihan tuskaa kävellä siitä ohi töihin kun on aina niin paljon mitä olisi ihan pakko saada :) Skidi myy pääasiassa Villervallan vaatteita. Ne on värikkäitä, yksinkertaisia, raikkaita ja käytännöllisiä lasten vaatteita. Ei tyttöjen ja poikien vaatteita vaan lastenvaatteita. Ei mitään pitsihömpötyksiä tai paljettihousuja vaan perusvaatteita.
Me oltiin tällä kertaa etsimässä välikausivaatteita. Eliaksella on ollut Villarvallan talvihaalari ja se on mielestäni ollut hyvä joten päädyttiin myös heidän kevään ulkopukuihin. Irikselle haalari ja Eliakselle takki ja housut. Kaikki värit oli niin kivat että lapset sai itse valita. Iris halusi keltaisen pipon ja Elias ehdottomasti punaista ja mustaa. Näytän ens kerralla sitten mitä he valitsivat :)


Bredvid mitt jobb finns en barnklädsaffär som heter Skidi. Någon kanske känner till Skidi på nätet men få vet säkert att de har en butik vid Konstfabriken i Borgå.  Det är en plåga att gå där förbi till jobbet för där är alltid något som man bara måste få :)  
Skidi säljer huvudsakligen Villervallas kläder. De är färggranna, enkla, fräscha, praktiska barnkläder. Inte flick- och pojkkläder utan barnkläder. Inte spetsvolanger eller glitterbyxor utan vanliga kläder. 
Vi var ute efter ytterkläder till våren. Elias har haft Villervallas vinteroverall och den har varit bra så vi tänkte pröva på deras vårkläder också. Till Iris en overall och till Elias jacka och byxor. Alla färgerna var så fina så barnen fick själv välja. Iris ville ha en gul mössa och Elias skulle absolut ha svart och rött. Ni får se nästa gång vad de valde :)
2 kommenttia

  1. En tiedä mitä mulle tapahtuisi jos reiiti kulkisi päivittäin tuollaisen liikkeen ohi... Onneksi nyt pitää ihan nähdä vaivaa että pääsee liikkeisiin, eli ajaa autolla kokonaiset 10 minuuttia ;)

    VastaaPoista
  2. Onneksi olen töissä vaan muutamana päivänä viikossa ja yleensä lähden töihin viime tippaan niin ei ehdi poiketa sisällä :) Kahvitauolla ehtii kyllä hyvin kurkata ale-rekin ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...