herneet / ärter
Herneenversot on tajuttoman hyviä. Muutama hassu verso myös maksaa tajuttoman paljon. Yksi ruukullinen 2,85€ kun 500kg luomu herneitä maksoi alle euron. Siitä riittä varmasti versoja koko vuodeksi!
Ajattelin että tehdään lasten kanssa jotain kivaa ja istutetaan herneet. Eipä taaskaan ollut mikään kuningasidea. Multa + vesi..tiedätte mitä siitä seuraa. 10 minuutin istutus sessiota seurasi tunnin siivoaminen. Toivottavasti herneet edes itävät...


Ärtskott är otroligt gott. Några fåniga skott kostar också otroligt mycket. En kruka med ärtskott 2,85€ medan en 500g påse med eko ärter kostade under 1 euro. Av de får vi säkert ärtskott för hela året! 
Jag tänkte att vi skulle göra något roligt med barnen och plantera ärterna. Det var kanske inte den bästa idén. Mylla + vatten.. ni vet vad det blir. 10 minuters planteringssession blev en timmes städsession. Hoppas ärterna ens gror...5 kommenttia

 1. Kerro ihmeessä alkavatko itämään! Olisi kivaa laittaa omia versoja salaatteihin ja leipien päälle.

  VastaaPoista
 2. huonosti tässä varmaan käy..viherpeukaloni on keskellä kämmentä ;)

  VastaaPoista
 3. Haastoin sut blogissani :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että teit sen lasten kanssa! Viis siitä, että sotkua tuli. Senhän saa pois. Ja lapsilla ihana kokemus taas taskussa...varmasti kertovat, että "me istutettiin herneitä". :) Ja varmasti itävät, hyvin itävätkin, kun niin rakkaudella istutettu.
  Hyvää kevättä! :)

  VastaaPoista
 5. Olipa Anonyymi ihana kommentti. Kiitos <3
  Sillä hetkellä kun pyyhin mutaa joka paikasta ei tuntunut niin ihanalta mutta kuten sanoit niin likaahan se vain on, ja pyhkimällä se lähtee :)
  Herneetkin ovat jo alkaneet itää. Keittiön ikkunan alla, ruokapöydällä ne kasvavat ja monta kertaa päivässä pikkuväki käy tarkastamassa josko olisivat kasvaneet enemmän.
  Kerhossa tiedetään kyllä jo että meidän ruokapöydällä kasvaa herneitä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...