kevät! / vår!
Pakko se on uskoa että kevät on vihdoin saapunut. Ensimmäiset kukkaset kukkii, sitruunaperhoset lentelee, linnut laulaa ja aurinko lämmittää pilvettömältä taivaalta. Kevät! Ipanat viihtyisi pihalla aamusta iltaan. Ja hyvä niin sillä pihatöitä on enemmän kun pystyy tekemään. Kesän to-do lista on loputon..

Nu måste man väll tro att det äntligen har blivit vår. De första blommorna blommar, citronfjärilarna flyger, fåglarna sjunger och solen lyser från en molnfri himmel. Vår! Ungarna skulle trivas ute från morgon till kväll och bra så, för ute på gården finns det arbete mer än man hinner göra. Sommarens to-do lista är oändlig..

3 kommenttia

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Millainen on tuo raitahaalari käytössä? Se näyttää niin ihanan raikkaalle ja keväiselle! Meiltä poksahti Molon Polly vain kolmen viikon jälkeen ja viimeistään syksylle on uuden haalarin hankinta ajankohtainen.

  VastaaPoista
 3. Tähän asti se on toimunut. Hinta laatusuhde on mielestäni hyvä, Villervallan haalari 73e ja Molon uusin halvempi vk haalari 110e. Vedenpitävyys arvo ei ole yhtä korkea kun edellisessä Ticketin haalarissa mutta hyvin on polvet ja peppu pysynyt kuivina kosteassa maassa. Ihan sadekelissä on ollut kurahousut, että ei hieno uusi haalati menisi heti likaiseksi ;). Jos vertaan Iriksen edelliseen Ticketin vk haalariin niin tässä kangas tuntuu ohuemmalta, toivottavasti on kuitenkin kestävää. Malli on kapeampi ja istuvampi, ei jää isoksi säkiksi. Ticketissä vetskarit oli mielestäni paremmat, niitä oli kaksi ja aukesivat alemmas niin pukeminen oli helpompaa ja kaulus oli parempi. Tässä haalarissa kaulus tulee tosi ylös eikä lapsi halua että se vedetään kiinni asti kun se jää hankaamaan leukaa. (Molossa taitaa olla samanlainen korkea kaulus ja vain yksi vetskari?) Haalari on ihan vaan kuorihaalari, ei ole mitään fleece vuorta tai vastaavaa. Toiset tykkää, toiset ei. Se on mielestäni hyvä, voi sitten alla olevia vaatteita säädellä lämpötilan mukaan. Joskus on kesällä tuulisia mutta suht lämpimiä päiviä niin voi laittaa häälarin päälle eikä tule liian kuuma.

  Ulkonäkö on tässä haalarissa mielestäni paras :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...