AB

kuva / bild: Arabia

Minusta on mahtavaa että suomalainen yhtiö on mensestyksekäs ja maailmalla tunnettu, brändäys on onnistunut loistavasti. Mutta kun Angry Birdsejä on ihan kaikkialla. Minulla on AB ähky!! On kahvia, uimarengasta, pakaste kakkua, käsivoidetta, herätyskelloa jne jne... ja nyt myös Angry Birds Arabiaa. Lapset varmasti rakastaisivat juoda aamumaidot AB mukeista, äiti ei. Irisksen ensimmäisiä sanoja oli "aapipööt" ja tyttö edelleenkin villiintyy kun näkee vihaisia lintuja. Me ei omisteta minkäänlaista AB tavaraa (paitsi Iriksen itse valitsema vappupallo on punainen lintu). Mä en vaan tajuu nitä. Entäs te, onko teilläkin AB ähky vai oletteko kunnon faneja??


Jag tycker det är fint att ett finskt bolag är framgångsrikt och känt världen över, lyckad branding. Men när Angry Birden finns överallt. Jag har fått AB överdos!! Det finns kaffe, badring, djupfrystkaka, handkräm, väckarklocka mm, mm...och nu finns det även Angry Birds Arabia. Barnen skulle säkert älska att dricka sin morgonmjölk från en AB mugg, men inte mamma. Ett av Iris första ord var "aapipöö" och hon blir fortfarande ivrig när hon ser arga fåglar. Vi har inte en ända AB sak hemma (utom valborgs ballongen som Iris själv fick välja är en röd fågel). Jag förstår mig bara inte på dem. Hur är det med er, har ni också fått överdos eller är ni stora fans??

5 kommenttia

 1. En tykkää. Vähän niinku Duudsonit, eli noille ei tarvi enää yhtään enempää rahaa syytää. Mutta ehkä haen Lidlistä maanantaina AB-kakun, kun suunnitteilla on yhteissynttärit lapsille. Sorruin myös kahteen AB karkkiaskiin ja kahteen AB lakupatukkaan. Muuten on (onneksi) aika hiljaista ollut.
  -Iso-Eliaksen äiti- :)

  VastaaPoista
 2. Ähky on, en jaksa enää kun joka paikasta tunkee näitä lintuja. Poika nipinnapin 2-vee on kyllä innoissaan, hihkuu "ämbitsi" :D aina kun bongaa jostain mainoksesta tms.. Yksi pieni punainen lintu avaimenperäpehmo meiltä löytyy ja enempää ei ole tulossa.

  VastaaPoista
 3. Definitivt överdos! Har inte ens spelat AB en enda gång och kommer heller inte att göra det :) Fast jag unnar dem framgången i alla fall!

  VastaaPoista
 4. En tykkää! Ei ole edes ähky, kun en ole koskaan välittänyt näistä... =)

  Mitään en ihan helposti meille huolisi, pojalla taitaa olla t-paita ja se saa riittää!

  VastaaPoista
 5. Eliaksen äiti: Kun karkit ja kakku on syöty niin ABtkin on poissa, ei jää kotiin pyörimään :)

  Elli: Meidän Iris on myös ihan AB fani. Eihän tyttö tiedä että kyseessä on joku peli vaan sen mielestä se on varmaan joku kiva leluhahmo joka on kaikkialla, niin kun muumit.

  Danne: Jag har inte heller spelat speletn (jag äger ingen smarttelefon)

  Nonna: Eikö ole hassua että vaikka ei ABstä tykkää niin kodista löytyy kuitenkin joku lintu juttu. Meilläkin on vielä yksi punainen AB pallo jonka Iris on joskus saanut valita kaupasta kun Elias sai valkata lelun.
  Onkohan olemassa suomalaiskotia missä ei ole ainuttakaan ABtä??

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...