hevosenkakkaa ja laventelia / hästbajs och lavendel


Syy blogin hiljaisuuteen on piha. Kun on aamusta iltaan ulona ja käy välillä vähän töissäkin ei ehdi sisustella (lue siivota) eikä päivitellä blogia. Me ollaan lapioitu, kärrätty, haravoitu, haettu multaa, täytetty, leikattu, lannoitettu, raivattu, kalkittu, istutettu, suunniteltu, pyöritelty kiviä, ajettu kuormia kaatopaikalle ja kylvätty nurmikkoa. Tänään käytiin muutamassa puutarhaliikkeessä. Löysin kauan etsimäni valkoisen iriksen (kurjenmiekan).

Orsaken till att det har varit så tyst på bloggen är trädgården. När man är ute från morgon till kväll och jobbar lite där emellan finns det inte tid för inredning (läs städning) eller blogguppdatering. Vi har grävt, skottat, kärrat, krattat, kört mylla, fyllt, klippt, gödslat, röjt, kalkat, planterat, planerat, rullar stenar, kört lass till soptippen och sått gräsmatta. I dag var vi till några trädgårdsaffärer och jag hittade en vit iris som jag länge letat efter.2 kommenttia

  1. Tää on kyllä nyt just se aika vuodesta kun kaikki jotka pihahommista tykkää, kyykkii kaivelemassa :-) Itsekin voisin tehdä sitä aamusta iltaan jos ei lapset "haittaisi harrastustoimintaa" :-D

    VastaaPoista
  2. Tämä putarha juttu on meille vielä kovin uusi harrastus. Se stadin lasitettu partsi oli vähän eri luokkaa ;) Paljon on opittavaa..
    No joo, lasten kanssa täälläkin pihaa laitellaan. Eli edistys on hieman hidasta. Onneksi tuosta esikoisestaa on kovaa vauhtia kasvamassa ahkera työmies :)

    Naapuritaloissa asuu eläkeläis pariskunnat ja heidän pihat on viimesenpäälle laitetut. Ihmettelin aina kun he sanoivat että meillähän on vielä aikaa laitella pihaa kun olemme vielä niin nuoria. Siis meillähän sitä aikaa ei ole kun on lapset vielä kotihoidossa ja kummallakin oma työ. Yhtenä päivänä naapurin setä taas sanoi että "teillä nuorilla on vileä aikaa kun meillä on jo lyhty sammumassa". Tajusin että eivät he tarkoittaneet päivisin olevaa aikaa vaan elinaikaa. Jos ei kaikkea saa tänä kesänä tehtyä niin onhan tässä vielä 50 kesää tulossa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...