piirtäjä / ritare


Iris. Aamulla, heti herättyään hän etsii käsiinsä kynän ja paperia, kiipee sohvalle ja alkaa pirtää. Tyttö kulkee kynä ja paperi mukanaan koko päivän ja aina kun on tilaisuus hän pirtää.
Monta kymmentä kuvaa päivässä. Tuossa teokset jotka hän sai tehtyä ennen aamupalaa.

Iris. På morgonen, genast då hon vaknat söker hon tag på en penna och papper. Hon klättrar upp i soffan och börjar rita. Hon har penna och papper med sig hela dagen och ritar alltid då hon har tillfälle. Det blir tiotals konstverk om dagen. De där hann hon rita före morgonmålet.


3 kommenttia

 1. Hih. Aivan mahtavaa! Muistilaput. Viehättääköhän lappujen loppumaton liimailu jopa yhtäpaljon kuin itse piirtäminen :).

  VastaaPoista
 2. Vähän aiheen vierestä kysäsen, ku näkyy taas tuo sohva noissa kuvissa, että ootteko ollu tyytyväisiä siihen? itellä mietinnässä samanlainen ja ois kiva kuulla vähän kokemuksia.. :D

  VastaaPoista
 3. Tylsistynyt Perhe: Lapupuja on kyllä kiva liimailla mutta ihan mikä tahansa paperi kelpaa, sanomalehdet ja kauppakuitit. Ihme kyllä tyttö ei ole koskaan pirtänyt esim. seinille tai muualle kiellettyyn paikkaan vaikka piirtäjä onkin.
  Hauskoja ideoita blogissasi :)

  Anonyymi: Ostettiin sohva reilu 2v sitten (oli joku tarjous) eli hintaansa nähden ihan OK. Lapset hyppii ja kiipee niin paljon selkänojalla että tyynyt on ihan lytyssä. Mutta tämä kelpaa nyt kun muksut on pieniä niin ei hirveästi harmita vaikka meneekin pilalle, kalliimman voi hommata sitten kun ovat "sisäsiistejä". Ystävälläni on sama sohva, vanhempi kuin meidän mutta ihan eri näköinen kahden aikuisen taloidessa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...