välillä on pakko vaikka ei taho / ibland måste man fast man inte villOlen odottanut sadepäiviä että malttaisi jäädä sisälle siivoamaan. Mutta ei niitä ole näkynyt. Jouduin uhraamaan yhden aurinkoisen aamupäivän. Miten ihmeessä neljä ihmistä jotka on ulkona aamusta iltaan saa sisällä sellaisen kaaoksen aikaan ?? Olisi pitänyt ottaa before kuvia, mutta tässä nyt muutama after. Sisustuksessa ei ole tapahtunut juurikaan muutoksia, matto lähtenyt talvivarastoon ja katossa roikkuu synttärilahjaksi saamani (lue ostamani) 69. Niin ja seinälle tulostin Kotilo-blogin Johannan "Say yes" printin, kiitos!
Kun istuu ruokapöydässä ja katsoo olohuoneen poikki, näkee työhuoneen raidallisen tapetin ja lastenhuoneen seinälle maalatun kuvion, tykkään :) Ja kun istuu sohvalla näkee eteisen poikki luumupuut ja kukkivat pionit, tykkään siitäkin :)

Jag har väntat på regn väder så att jag skulle ha ro att bli in och städa. Men inget regn i sikte så jag måste offra en solig förmiddag. Hur kan fyra människor som är ute från morgon till kväll åstadkomma ett sådant kaos inne?? Jag borde nog ha tagit några before städning bilder, men nu får ni nöja er med några after. I inredningen har det inte hänt så mycket. En matta for och vänta på vintern och i taket hänger 69 som jag fick i födelsedagspresent (läs köpte i födelsedagspresent). Och på väggen hängde jag upp "Say yes" printen som Kotilos Johanna delade mid sig. Tack!
När jag sitter vid matbordet och tittar genom vardagsrummet ser jag arbetsrummets randiga tapet och barnrummets väggmålning, gillar det :) Och när jag sitter på soffan och tittar genom tamburen ser jag plommonträden och pionerna som blommar, gillar det med :)

6 kommenttia

 1. Ihastuttava juuri se eka kuva! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, miten kaunista teillä. Ihana tuo keittiön lamppu!

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä ihana koti! :) Nämä aurinkoiset kesäkelit eivät kyllä tosiaan innosta jäämään sisälle siivoamaan...mutta mie en kans ymmärrä, miten sitä sotkua kertyy niin kauheasti, vaikka päivät vietetään pihalla?!

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Kestääkö tuo rinki-tuoli aikuisen ihmisen istumista? Onko teillä classic-mallinen tuoli? Saisinko siitä istuinosan halkaisijan kun jälleenmyyjät eivät vastaa sähköpostitiedusteluun?
  Kiitos kovasti!

  VastaaPoista
 5. Ompa teillä nättiä, ihana koti!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Tälleen siivouksen jälkeen näyttää ihan kivalta ;)
  Mukavia kesäpäiviä teille, lähden nyt täyttämään uima-allasta ;)

  Johanna: keittiön lampun olen saanut kirppikseltä ilmaiseksi. Ker Lux luki tarrassa, ilmeisesti kotimaista tuotantuo??

  Annukka: Tuoli kestää hyvin aikuisen kun kaaren laskee alas jakkaraksi. Mallista en tiedä, silloin kun se on ostettu ei varmaan ollut muuta kun toi. Meillä oli siihen selkänoja ja vyöt kun ipanat oli pieniä. Halkaisija on vähän päälle 33cm.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...