pellolta pöytään / från åkern till bordet
Onpa kivaa kun voi yöpaita päällä hipsiä ulos hakemaan tuoretta salaattia ja yrttejä aamupalaleivälle. Minttua ja laventelia vaasiin ja tuoksu on mitä mainioin. Ensi kesänä nuo tomaatit ja munatkin on itse kasvatettuja.

Vad skönt det är att springa ut i nattskjortan och plocka lite färsk sallat och örter till frukostsmörgosarna. Mynta och lavendel doftar i vasen. Nästa sommar vill jag att tomaterna och äggen också är egna.
3 kommenttia

 1. Anteeksi postaukseen liittymätön kommentti.

  Mikäli oikein muistan, teillä on vaaleanharmaa ikean karlstad-sohva. Miten on kestänyt lapsiperheessä? Onko kangas kulunut, ja miten on pysynyt puhtaana?

  Harkitsen kyseistä sohvaa kahden pienen lapsen kotiin. Hinta ja ulkonäkö miellyttää, mutta kestävyys vähän mietityttää :)

  -Frida

  VastaaPoista
 2. Meillä on ollut sohva nyt n.3 vuotta. Selkänojan tyynyt on litistyny aika lailla kun lapset hyppii niiden päällä. Sais varmaa Ikeasta varaosina uudet. Päällisessä sanotaan että ei vesipesua mutta olen kyllä pessyt ne pesukoneessa käsinpesu ohjelmalla, ja hyvin ovat kestäneet ja tahrat lähtenyt. Ihan selvä että ei ole yhtä laadukas kun kalliimmat mutta hintaansä nähden ihan kelpo sohva. Eipä tarvii ainakaan kauheasti varoa lasten ja kissojen kanssa kun sohva ei ole maksanut miljoonia. Sitten kun ipanat ovat "sisäsiistejä" voi harkita parempaa sohvaa :)

  VastaaPoista
 3. Paljon kiitoksia! :)

  -Frida

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...