tavallinen / vanligIhan tavallinen tylsä päivä. Jos minulta olisi kysytty mitä olen tehnyt olisi sanonut että -Ei mitää, yritin siivota ja lapset vaan tappeli.
3 vuotis kertoi omasta päivästään isille puhelimessa näin:
Minä tein Irikselle paperi dinosauruksen. Ja käärmeen. Sen häntä meni poikki. Se sai laastarin. Myös hämähäkin ja sillä oli naru jalat.  Mofi toi mansikoita. Haluatko jäätelöa ja mansikoita? Minä söin ulkona tosi ison ja monta mansikkaa. Momi kävi. Mamma meni lääkäriin. Majja kaivoi melkein mamman kukkia. Majja haukku oravalle ja juoksi naapurin pihalle. Sara tuli leikkimään. Iso kaivinkone ei tullutkaan Saran pihalle. Se tulee varmaan huomenna. Onko sinulla pappa pakettiauto? Iris nukkui. Mä söin paljon perunaa ja kastiketta. Minä autoin mammaa kerämään salaattia. Uima-allas oli niin täynnä ja mamma ei jaksanut tyhjentää sitä. Mennäänkö pappa pyöräilemään pikkupuistoon? Moi moi! Moi moi!
Pienelle ihmiselle pienetki asiat ovat täkreitä.


En helt vanlig tråkig dag. Om någon hade frågat mig vad jag gjort hade jag svarat -Ingenting, försökte städa lite men barnen bara bråkade. 
Såhär berättade 3 åringen om sin dag till pappa i telefonen:
Jag gjorde on pappersdinosaurus åt Iris. Och en orm. Dens svans gick av. Vi satt ett plåster. Också en spindel med fötter av band. Mofi hämta jordgubbar. Vill du ha jordgubbar och glass? Jag åt jätte stora och många jordgubbar ute. Momi kom. Mamma gick till läkaren. Majja grävde nästan mammas blommor. Majja skällde på ekorren och sprang till grannens gård. Sara komm och leka. Stora grävmaskinen komm inte till Saras gård. Den kommer kanske i morgon. Har du pappa paketbilen?Iris sov. Jag åt mycke potatis och sås. Jag hjälpte mamma att plocka sallat. Simbassängen var så full och mamma orka inte tömma den. Ska vi cykla till lilla parcken? Hei hei! Hei hei!

För en liten typ är de små sakerna viktiga.
Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...