Ingvar Kamprad Elmtaryd AgunnarydIkean uusi kuvasto on ilmestynyt. Paljon kivoja uutuuksia mutta ei mitään pakkosaada juuttuja. Tässä kuitenkin omat uutuus suosikit.

Fabrikör - vitriinikaappi
Bestå - mäntyviilu ovet
Olofstorp - seinäkaappi
Stockholm - senkki
Lappljung ruta - matto
Agam juniorituoli joka teki uuden tulemisen. Se on kyllä pakko saada :)
Kuvaston vikalla sivulla on kuva Ikean tulevasta Trendig design-mallistosta. Se näyttää raikkaalta ja mielenkiintoiselta.
Mutta mikä tämä Ikean paperikauppa on?? Olen ihan missannut tämän. Oohh..näyttääpä kivalta!Ikeas nya katalog har kommit. Många fina nyheter men inget måste-ha saker. Här är mina favoriter bland nyheterna.

Fabrikör - vitrinskåp.
Bestå - furufaner dörr
Olofstorp - väggskåp
Stockholm - sideboard
Lappljung ruta - matta
Agam - juniorstolen som äntligen komm tillbaka. Den måste vi nog ha :)
katalogens sista sida fins ett smakprov på den kommande designkollektionen Trendig. Det ser ju fräscht och intressant ut. 
Men vad är den här pappersshoppen?? Det här har jag helt missat. Oohh..ser fint ut!

5 kommenttia

 1. Kivoja juttuja olet valinnut kuvastosta, minulla oli paljon samoja tuotteita minun kollaasissanu :) . Minäkin olen ihmetellyt, tänään viimeksi, että mikä se paperikauppa on, onkohan sitä Haaparannan Ikeassa ollenkaan ....

  VastaaPoista
 2. Ompas kivoja juttuja ja muutama tarpeellinen meillekin , esim . toi taapero tuoli :)

  VastaaPoista
 3. Agamin uusi tuleminen ilahdutti kovasti täälläkin, just kun nuorimmainen alkaa sitä kohta tarvitsemaan:-) Ja tuonne paperikauppaan on kyllä päästävä (ihan kun ei muka Ikeaan muutenkin)!

  VastaaPoista
 4. Käväsin juuri vantaan ikeassa ja kivoja juttuja kyllä.

  Paperikauppa on siellä oma pikku osastonsa ja piristävä sellainen. Kauniita, edullisia ja toiminnallisia juttuja. Monia arjen paperitavaroita kauniissa muodossa.

  Ilona

  VastaaPoista
 5. Jonsku: sinulla on selkeästi hyvä makui ;)

  Rea H ja Sanna: Olen metsästänyt tuota Agamia huutonetistä sen jälkeen kun se lopetettiin, mutta niitä myytiin niin kovilla hinnoilla että en raaskinut ostaa. Iris on saanut istua vielä syöttötuolissa. Kannatti odottaa, nyt käyn kyllä tuolin hakemassa Iksusta :)

  Ilona: paperikauppaan on kyllä päästävä. Heti tuli kivoja joulukalenteri ja lasten synttärikoristelu juttuja mieleen :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...