Habitare :(Torstaina oli vapaapäivä ja lähdin lasten kanssa Habitaren. Juuri mitään en ehtinyt kuvata enkä oikein katsoakkaan. Ainakaan kauemmin kun 2 sekunttia. Iris seis, Elias tänne, älä koske, älä juokse, ei saa huutaa.. Jonkinlaisen yleiskäsityksen kuitenkin sain ja se oli laimea. Habitare ei kyllä tarjonut minulle tänävuonna oikein mitään. Jos olisin tekemässä keittiöremonttia niin mielenkiintoisia uutuuksia oli. Puustellin ekologinen keittiö ja se joku ihana 50-luvun keittiö jonka sivusilmällä näin. Näytteilleasettelijoiden tympeä asenne lapsia kohtaan oli hämmentävää. Luhta Homen täti sanoi oikein vihaisesti Irikselle että ei saa koskea siihen talonmalliseen hyllyyn sillä se voi mennä rikki. Miten hyllyä voi myydä kaupassa jos se ei kestä lapsen kosketusta? Tai se messutäti joka tuimalla ilmeellä katsoi kun lapset ratsasti Eero Aarnion Poneilla hänen osastollaan. Ja missä oli asiaksapalvelu?? Yksikään näytteilleasettelia ei tervehtinyt, paitsi ne tutut tietenkin. Johtuikohan tämä nyrpeys ja tärkeily ammattilaispäivästä? Olihan siellä ihan kivojakin ihmisiä, niinkuin se Nollasarjan poka joka antoi ajaa mopolla. Ahead!in takia kannattaa kyllä messuille mennä.

Torsdagen hade jag ledigt så vi åkte med ungarna till Habitare. Hann inte ta bilder och knapt se på något. Inte i alla fall längre än 2 sekunder. Iris stanna, Elias hit, rör inte, man får inte springa, skrik inte.. Överblicken för årets Habitare var intetsägande, fick inget ut av det. Om jag hade planer på att renovera köket hade det funnits intressanta alternativ, så som Puustellis ekologiska kök och det fina 50-tals köket jag såg i förbifarten. Utställarnas bitra inställning mot barnen förundrar. Luhta homes tant sa argt till Iris att hon inte får röra hyllan som såg ut som ett hus för den kan gå sönder. Hur kan de ha denna hylla i production om den inte tål barnfingrar? Eller mässtanten som med sträng min tittade på barnen när de red på Eero Aarnios Ponyn vid hennes avdelning. Och vart hade kundbetjäningen tagit vägen?? Inte en ända utställare hälsade, förutom de bekanta så klart. Berodde det här otrevliga och arroganta beteendet på att det var proffsdagen och inte öppet för allmänheten? Visst fanns det trevliga människor också. Som Nollasarjas pojke som lät barnen köra moped. Ahead! är ju nog en orsak varför det lönar sig att gå på mässan.4 kommenttia

 1. Hyvä, varmistit juuri, että oli ihan oikea päätös jättää ko. messut väliin... :) Nimittäin meininki olisi ollut juuri sama kahden vilkkaan lapsen kanssa. Meillä alkaa maanantaina uuden kodin remontti, ja melko selvät sävelet on siitä mitä haetaan, eli olisi ollut vaan pelkkää hifistelyä mihin ei pienten lasten kotiäitinä ole varaa saatika mahdollisuutta (kun ne eivät todellakaan pysy paikallaan sekuntiakaan).

  VastaaPoista
 2. Mukavaa lukea vähän toisenlaisestakin mielipiteestä, kun mitä on täällä saanut messuista lukea... niin ja itse en niillä käynyt, enkä tänääkään ole menossa...:D

  VastaaPoista
 3. Tää ei nyt liity asiaan, mutta huomasin, että teillä on Ikean Karlstad sohva. Mitä ootte tykännyt siitä? Haluaisin vaihtaa ison kulmasohvamme pienempään ja Karlstad vaikuttaisi yhdeltä hyvältä vaihtoehdolta.

  VastaaPoista
 4. Maria, en oikein tiedä mitä odotan Habitarelta mutta viime vuosina olen ollut petynyt. Mielestäni betoni, käsittelemätön vaneri ja kupari on jo nähty, olisin halunut jotain aivan uutta ja ihmeellistä :)

  Irmastiina, olihan siellä paljon kivaa, mutta Isku, Asko, Masku osastot ei kiinnosta.

  Marjaana, sohva on hintaansa nähden ihan hyvä. Päällisiä olen pessyt pesukoneessa ja hyvin on kestänyt. Selkänojatyynyt on tosi lässähtäneet kun ipanat pomppii niiden päällä. Ystävälläni on sama sohva, vanhempi kuin meidän mutta ei lapsia perheessä, se on huomattavasti ryhdikkäämmän näköinen ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...