agam
On jo jonkin aikaa ollut tarkoitus hankkia myös Irikselle juniorituoli. Eliakselle ostettiin aikoinaan tuo Urban kun Agamin valmistus oli lopetettu.  No meillähän on kaikki nuo ruokapöydän tuolit erillaisia valkoiseksi maalattuja pinnatuoleja joten ei haittaa että ovat erillaisia. Iris sai siis oman agamin muutaman mutkan kautta. Viime lauantai oli töissä ja isi koton lasten kanssa. He olivat käyneet Ikeassa hakemassa Irikselle tuolin ja koonneet sen valmiiksi minulle yllätykseski kun tulin töistä kotiin. No ihan kiva ylläri mutta tuoli oli väärä.. Onneksi Iksulla on hyvä vaihto ja palautus oikeus. Kiikutin tuolin takaisin ja vaihdoin tähän.
Ja vielä muutama kuva meidän linssiludesta :)


Det har varit meningen att skaffa en juniorstol till Iris också. Till Elias köpte vi i tiden en Urban då de slutat tillverka Agam-stolen. Men vi har ju alla matbords stolarna olika vit målade pinnstolar så det passar ju bra att de inte är likadana. Iris fick alltså sin egen agam efter några om och men. Förra lördagen var jag på jobb och pappa hade och till Ikea med barnen för att köpa en egen stol till Iris. När jag kom hem hade de byggt stolen färdigt som en överraskning till mig. Trevlig överraskning men tyvärr hade de köpt fel stol.. Tur att Ikea har bra bytesrätt och jag förde den ihopbyggda stolen tillbaka och böt till den här.
Till sist några bilder på vår lilla linslus :)


7 kommenttia

 1. Kaunis valkoisenakin. Meillä on ollut musta kuusi vuotta käytössä. Nyt päätin, että poika on jo iso ja tuoli lähti varastoon. Ei muuten, mutta pikkuhiljaa alkoi natisemaan liitoksissaan. Mikähän siinä on painoraja ;)

  Kaunis tuo vitriinihyllykkö muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta olisi huomattavasti käytännölisempi mutta kun muutkin tuolit on valkoisia. Rätti ahkerassa käytössä :)

   Poista
 2. Voiko Ikean vaihto- ja palautusoikeuden mukaan tosiaan palauttaa jo koottuna olleetkin tuotteet?

  VastaaPoista
 3. Kyllä voi. Minäkin ensin epäilin mutta kysyin asiaa Ikea Annalta :)

  VastaaPoista
 4. Oho. Hyvä tietää jatkossa, kiitos tiedosta :)

  VastaaPoista
 5. Heippa. Teidän kisuli näyttää jokseenkin tutulta. Meillä majailee teidän kisun kaksoisolento <3

  VastaaPoista
 6. Kenties kisulit ovat sukua?? Muutama pieni pallero on meiltäkin maailmalle lähtenyt :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...