himmeli ja totuus / himmelin och sanningen

Himmeli jonka tein on roikkunut katossa viime joulusta ja alkaa taas olla ajankohtainen. Niin ja jos joku luulee että meillä on oikeasti niin siistiä kun valokuvat antaa ymmärtää niin se ei pidä paikkaansa.  Kuvat on tarkasti rajattu tai ehkä jopa lavastettu ;)  Silloin kun aikaa on vähän pitää miettiä mikä on tärkeää hengissä selvitäkseen, syöminen ja iltasatu on, siivoaminen ei.

Himmelin som jag gjorde har hängt i taket sen förra julen och börjar bli aktuell nu igen. Man kan kanske få den uppfattningen att vårt  hem alltid är städigt när man ser bilderna i bloggen. Men så är det ju inte. Bilderna är noga beskärda eller till och med iordningställda. Då man har lite tid måste man använda det till sådant som på riktigt är viktigt för att överleva, som att äta och läsa natisaga, städning hör inte till det livsviktigaste. 8 kommenttia

 1. Kaunis himmeli. Ja kissa!

  Meillä taas on niin, että koti on (lähes) aina siinä kunnossa, miltä se näyttää blogissa. Olen jotenkin aika neuroottinen kodin siisteyden suhteen.

  Ja olen huomannut, että mitä rankempi työrupeama mulla on (hoidossa joku vauva, joka heräilee kovasti öisin ja on päivälläkin levoton ja vaativa) niin sitä enemmän vielä puunaan kotia. Kai se on jokin pakokeino, että pääsisi hetkeksi ajattelemaan jotain muuta ;)
  Ja tietysti väsynyt ja masentava päivä muuttuu hiukan paremmaksi kun ympärillä on kaunista.

  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin niiin mielelläni haluaisin siistiä ja järjestystä, mutta vaikka kuinka yritän niin ei se vaan onnistu. Ajattelin että kun lapset aloittaa päiväkodin pysyy siistinä kun ne ei ole päivisin kotona. No eipä pysy! Kun isi ja lapset on ollu iltapäivän kolmisteen ja äippä tulee iltavuorosta kotiin näky on mitä on.

   Enkä viitsi komentaa lapsia leikkimään vain omassa huoneessaan jotta ei tulisi sotkua. Ja kyllä he saavat rakentaa sohvatyynyistä majan jos haluavat. Toisaalta heidän luovuus ja toimeliaisuus tekee mut hulluksi, toisaalta pitää yrittää ajatella että hyvä vaan kun keksivät vaikka mitä askartelujuttuja vaikka siitä sotku sotku. Eilen Elias kysyi jos hän saa lainata minun lankoja. Tottakai hän sai, haki vielä sakset ja teippiä. Hetken päästä kun katsoin hän oli teipannut Eero Aarnion Puppylle tuuhean punaisen tukan :D

   Poista
  2. Kyllä meilläkin lapsi saa topki leikkiä ja levittää ja käyttä luovuuttaan. Leikit saavat myös jäädä levälleen jos ovat kesken.

   Meillä on kyllä aika vähän tavaraa, eikä lapsella ole massiivisia leluröykkiöitä. Legoilla melkein mennään :)
   Ja mitä vähemmän sitä tavaraa tietysti on, niin sitä helpompi pitää homma hallinnassa.

   Toi on kyllä niin totta, että mies ja lapsi/lapset saavat aikamoista sotkua aikaiseksi. Olen ihan varma, että miehet ovat vaan jotenkin niin erilaisia. Siitä se johtuu. Eivät he näe (ainakaan useimmat) asioita samalla tavalla kuin naiset. Jos pyydän miestä siivoamaan, hän imuroi. Kun itse siivoan, niin järjestelyyn menee enemmän aikaa kuin itse imuroimiseen.

   Hauska - Puppylle tukka :D

   Ilona

   Poista
  3. Miehet :D Lapsetkin laulaa Robottien Siivouspäivä biisiä omilla keksityillä sanoilla "pappa sotkee, mamma siivoo" niin se vaan menee..

   Poista
 2. Pitäähän sitä kotona elämisen jäljet näkyä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mutta voisi välillä elää vähän siistimmin :)

   Poista
 3. Mahtavaa! Juuri noin ;) Teillä on muuten saman värinen katto kun meillä. Ollaan tosin maalaamassa pikkuhiljaa valkoisiksi....jotta sais vähän avarrettua kun meillä on niin matala huoneenkorkeus :/ Terkut sinne! <3

  VastaaPoista
 4. Sano että teilläkin on tällaista, pliiis! Meillä on puolet talon katoista maalattu Uulan valkoisella kuultomaalilla ja toinen puolet peittävällä valkoisella. Koska meillä on olkkarin ja keittiön lattia melkein valkoinen niin toi puu katossa on ihan kiva, vaikka vähän kyllä madaltaa. Niissä huoneissa missä on vlkoinen katto on taas kuultovalkoinen lattia.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...