not another fashion blog

Työskentelen tällähetkellä muodin parissa. Vaatteet ei kuitenkaan ole minun inhoimo vaan muotoilu ja sisustus. H&M kuvastosta katson aina ensimmäisenä home osion, sitten lastenvaatteet. Naisten vaatteet jää katsomatta. Tilaan ja ostan sisustuslehtiä, en muoti. Jos paita maksaa yli 20€ mietin kyllä tosi tarkkaan ostanko vai enkö, mutta keittiöpyyhkeestä maksan tuon summan ihan helposti. Mutta jos jotakuta kiinnostaa niin keräsin pienen kollaasin minun syksyn vaatteista :)


Jag arbetar bland mode men kläder är inte min passion. Jag älskar formgivning och inredning. Från H&M katalogen kollar jag alltid först home sidorna och sen barnkläderna. Damkläderna orkar jag inte se på. Jag prenumererar och köper inredningstidningar, inte mode. Kostar blusen över 20€ tänker jag noga efter om jag verkligen behöver den, men har inget problem att betala samma summa för en kökshandduk. Men ifall det intreserar någon så plockade jag ihop ett kollage av mina höstkläder  :)


kuva 1 / bild 1
laukku/vanha, neule/h&m, paita/Seppälä, neule/Lindex, neule/secondhand/NP made in finland
väska/gammal, tröja/h&m, blus/Seppälä, tröja/Lindex, tröja/secondhand/NP made in finland


kuva 2 / bild 2
kummistövlar/crocs, bomber-jakck/seppälä, mössa/charhartt, tröja/seppälä, plommonfärgade byxor /seppälä, parkas/lindex, stövlett/vagabond, halsduk/h&m, boyfriend jeans/seppälä
kummistövlar/crocs, bomber-jakck/seppälä, mössa/charhartt, tröja/seppälä, plommonfärgade byxor /seppälä, parkas/lindex, stövlett/vagabond, halsduk/h&m, boyfriend jeans/seppälä

6 kommenttia

 1. Minkäs teet kun on tuo sisustusgeeni ;)
  Kivat kuteet! Otan tuon tummahihaisen ja nuo farkut..
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on :) nykyään on tosin pakko vähän panostaa omaan ulkoiseen habitukseen, ihan töitten takia. Vähn kyllä kaipaan niitä aikoja kun yöpaita puklu koristein oli päivän asu ;)

   Poista
 2. Itse tykkään niin sisustamisesta kuin muodistakin, mutta molemmissa yritän kanssa pitää järjen kädessä tuhlauksen suhteen ja 20€ on hyvä hintaraja kaiken kanssa. Mietin tarkkaan jos maksaa tuon yli... mutta siis, en ole aikaisemmin blogiisi kommentoinut, mutta nyt oli NII-IN mun näköinen vaatesetti tuossa kollaasissa että :) onneksi kaikki, ja siis todellakin kaikki nuo jo löytyy kaapista niin ei tarvitse lähteä kaupoille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viiru, ollaan sit ihan samiksia tää syksy :) Noissa kaikissa vaatteissa olen hyödyntänyt jonkinlaista työsuhde-etua joten sehän on vähän niinkun säästöä. Jää sitten rahaa keittiöpyyhkeisiin ja koristetyynyihin ;)

   Poista
 3. Minäkään en varsinaisesti ole intohimoinen shoppailija. Mutta siinä olemme erilaisia, että sitten kun jostain pidän ja jotain tarvitsen, ostan tasan tarkkaan sen minkä haluan hinnasta riippumatta. Hyvälaatuinen kestää paremmin käyttöä kuin huono, ja koska ostan tarpeeseen ja siitä mistä todella pidän, katson tämän aina olevan pitkäaikainen investointi. Esimerkiksi hyvissä ja laadukkaissa kengissä on huomattavasti parempi kävellä kun vaan kriteerillä "ostin halvalla kun sain". Samaa filosofiaa käytän sisustamisessa - kun panostan kerralla siihen mitä haluan, virhehankintoja tai ostoksia, joita katuu, tulee harvemmin tehtyä. Hinta ei toki aina ole laadun tae, ja usein löydän kirppareilta tai second handinä juuri sitä mitä haluan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, laatu korvaa märän. En siis osta tavaroita vaan koska ovat halpoja. En sekoa alennusmyynneissä ja osta kymmenen t-paita koska olivat halpoja mutta en niitä ehkä käytä. Mutten myöskään voisi kuvitella maksavani 100€ paidasta koska olen sellainen tohelo ja siinä olisi kuitenkin heti reikä tai maalitahroja :) Halvassa paidassa se ei harmita niin paljon :D Kenkiin kannattaa kyllä satsata. Ostin just mustat perus nahkaiset korkkarit, olivat jopa hyvät jalassa. Olivat alessa ja maksoin niistä 7€ kun hintalapussa luki 69,95€, satsasin siis kenkiin ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...