4 vuotiaan toivelahjat / 4 åringens önskelista
Tänään on jo 2. adventtisunnuntai, eli tarkoittaa sitä että enään 2 viikonloppua ennen joulua. Myönnän, yhtään joululahjaa en ole vielä hankkinut. Kyllähän tässä vielä ehtii.. Ostatteko te lahjat jo hyvissä ajoin syksyn mittaan vai just ennen joulua??
Tässä ensin lista siitä mitä äiti toivoisi 4 vuotiaan pojan toivovan ja lopuksi lista siitä mitä 4 vuotias itse toivoo joulupukilta :) 


I dag är det redan 2. advent. Det betyder att det bara är 2 veckoslut kvar före jul. Jag har inte ännu skaffat en ända julklapp, men det ska jag väll hinna med.. Köper ni julklapparna i god tid under hösten eller först just före jul??
Här är först lista på vad mamma önskar att 4 åriga pojken skulle önska sig, och till slut det som 4 åringen själv önskar sig i julklapp :)4 kommenttia

 1. Lahjat on ostettu...paketointia vielä muutama odottaa...:)

  VastaaPoista
 2. Meillä poika ei ole toivonut mitään. Ei osteta kokonaisuudessaan kuin muutama lahja ja ne ovat jo hankittu. Tahdon harkita tarkkaan mitä ostan ja kun menen kauppaan, niin tiedän jo mitä etsin..enkä tee tätä etsintää tosiaankaan enää joulukuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä ihan selvää mitä kukin saa. Kätevästi voisi tilata myös netistä mutta kun tykkäisin käydä kaupoissa joku päivä ihan rauhassa katsomassa ja hypistelemässä tavaroita, siis ilman lapsia!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...