Mitä päälle päiväkotiin?

Mitkäköhän vaatteet tänään pitäisi laittaa päiväkotiin? Tätä mietin joka aamu. Jotain missä on mukava olla ja helppo pukea ulkovaatteet päälle. Elias ilmoitti että hän ei käytä sukkahousuja kun ne on tyttöjen housut. A-ha, vastasi äiti ja mietti että mitä sitten jalkaan kun pelkissä pitkissä kalsareissa ehkä vahän noloa leikkiä sisällä mutta siihen olisi helppo vetää sitten uloslähtiessä villahousut väliin ja ulkohousut päälle. College-housut taas on liian paksut pitää villisten alla ja pelkät kollarit ulkohousujen alla on vähän viileet. Olen yrittänyt etsiä paksuja pitkiäkalsareita tai ohkasia kollareita jotka ratkaisisi ongelman. Skidistä sellaiset löysin. Villervallan leggarit on mainiot päiväkotihousut, mistä muualta löydät leggareita "poikien" väreissä? Ne on kapeiden, ohkasten leggareiden ja paksujen, löysien kollareiden välimalli. Niissä on mukava leikkiä, ne ei näytä kalsareilta ja villahousut mahtuu hyvin niiden päälle. Siihen vielä perus Villervallan paita ja täydelliset tarhavaatteet on päällä. Mitoituksesta vielä sen verran että Elias joka on 111cm pitkä ja käyttää monesta muusta merkistä 116 kokosia vaatteita Villervallan 110 on hänelle hyvät. Legginsit ovat jopa aika reilut.  Meillä on nyt näitä sitten muissakin väreissä, on niin helppo yhdistää toisiinsa. Niin ja Irikselle tietty myös ;)8 kommenttia

 1. Voi kun mätsää kivasti yhteen :)) Södet!
  - Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa -

  VastaaPoista
 2. Minäkin yleensä painin ajatuksen saman vaate onkelman kanssa. Vaatteita on mutta tosiaan päiväkotiin ei kaikki sovellu. Varavaatteita vien kasan yleensä viikon alussa , aika vähän niitä on käytetty , olen hyvin on pysyneet puhtaina lapset ja aina hyvin puettuna siellä hoitajien toimesta, niin ulkona kun sisälläkin :)


  Leggarit on parhaita ja pojilla myös sukkikset käytössä ;)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä sukkukset oln niin kätevät, mutta kun toinen ei niitä suostu laittamaan. Ehkä jos löytyis hämähäkkimies sukkikset (äiti ei taas niistä tykkäis). Musta tuntuu että mä vien aina ihan liikaa vaihtovaatteita ja vaate vaihtoehtoja jos vaikka sää muuttuu :)
   Hyvin on kyllä tädit pukeneet lapset päiväkodissa mauua haluaisn tehdä sen heille mahdollisimman helpoksi, aikamoinen urakka pukea kaikki..

   Poista
 3. Gugguulla on ihanan kaposia collegehousuja, mutta niillä hinnoilla meille ei päiväkotivaatetarpeisiin niitä hommata tarpeeksi monia. :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Meilläkin on mm Mini Rodinin leggareita joita en päiväkotihousuiksi raaski laittaa. Vaikka noi kaks osaa kyllä syödä ja askarrella melko siivosti.
   Eipä nuo Villervallan leggaritkaan ihan halpoja ole..

   Poista
 4. Tack! För jag har ju lite samma problem. På hösten har det gått bra med collegebyxor under hösthalaren men om det ska börjas med ylle eller fleechalare så blir det så trångt. Och Arthur vill inte gå i långkalsonger i dagis (fast jag tycker att H&Ms är just sådär passligt tjocka och sitter bra på kroppen), han är annors också så noga med vad han har på sig. Sander sätter oftast nöjt på de byxor som man sätter fram.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bara på finska den här gången, hade inte tid att skriva på svenska ;)

   Elias har också blivit jätte noga med vad han ska ha för kläder på sig, han vill in vara i bara långkalsonger och strumpbyxor är ett absolut nej. Iris är ännu värre, hon ska alltid själv välja. Som i går när hon sku ha klänning, kjol och pyjamasbyxor på sig. Förskräckligt jobb att få henne övertalad att sätta något annat.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...