olohuoneen talvivaatteet / vardagsrummets vinterkläder

En vieläkään ole mikään jouluihminen, vaikkakin joka vuosi lasten tulon jälkeen huomaan innostuvani vähän enemmän joulusta. Mutta se että jo marraskuun alussa suunnittelisin joulukoristeita ei tule tapahtumaan. Punainen väri ja kaikenlainen joulusälä ei ole kuitenkaan vieläkään mun juttu. Mitään erityistä joulusisustusta ei myöskään ole. Muutama valosarja ja joulukukat tekee meidän joulun. Olohuone siirtyi talviaikaan uudella matolla (edellinen meillä on ollut 4 vuotta ja nyt löysin uuden hyvällä alennuksella), lampaantaljalla ja tyynynpäällisellä. Niin ja onhan meillä kaksi lumipalloa :)

P.S. näitä kuvia ei ole lavastettu, meillä oli näin siistiä..


Jag är inte ännu heller en julmänniska, fast jag varje år efter att barnen föddes märker vara lite mer och mer ivrig. Men att jag redan i början av november skulle planera julpynt kommer inte att hända. Röda färgen och all världens julkrams är inte min grej. Vi har ingen skild julinredning. Några ljusslingor och julblommor gör vår jul. Vardagsrummet övergår till vintertid med en ny matta (den förra har vi haft i 4 år och nu hittade jag en ny med bra rabatt), ett fårskinn och ett kuddfodral. Ja och sen har vi ju två snöbollar :)

P.S. bilderna är inte fejkade, vi hade såhär städigt..
17 kommenttia

 1. Tosi hyvän näköistä, tykkään! :) Ihanat nuo kaksi karvapalleroa. Varsinkin tuo joka tuossa toka vikassa kuvassa selällään odottaa rapsutuksia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linssiludeja noi meidän pallerot. Kun kuulevat kameran tarkennusäänen ne ilmestyy heti :)

   Poista
 2. Näyttää niin kauniilta, tyylikästä.

  VastaaPoista
 3. Kaunista. Ja tuo nojatuoli -aaah!

  Meillä mennään aika samoilla. Muutama hyasintti, valoja ja joulukuusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli viime jouluna eka joulukuusi ja tulee nytkin, lapset kyselee jo milloin saa koristella :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Voisitko kertoa, mistä tuo matto on! Kaikissa kivoissa matoissa tuntuu olevan valkoista, ja me tarvittaisi eteisaulaan tuollainen vähemmän arka matto, kun vieraat lompsottaa likaisissa kengissä sisälle asti, kun isäntäväki jättää kenkänsä tuulikaappiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on iskusta. 200x140 maksoi 38e, tuo on vähän isompi 230x170 mutta en tiedä hintaa kun laitoin miehen sen hakemaan ja maksamaan ;)

   Poista
 5. Hei, ei ole totta! Kyttäsin tuota mattoa ja sitten kun olin vihdoin tehnyt ostopäätöksen se katosi verkkokaupasta. Mutta nyt kun matto on tehnyt uuden tulemisen, kysynpä sinulta, onko se hyväntuntuinen ja riittävän jämäkkä vai sellainen lörtsö, johon lapset kompastuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on sellanen paksu räsymatto, eli ei se ihan niin kuin liimattu pysy lattiassa. Vähän häiritsee saumakohdat missä jossain kohtiin matonkuteet nousee ptstyyn.

   Poista
 6. Tosi ihanannäköistä teillä! Matto ja nojatuoli etenkin on♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Npjatuolin ostin ekaan opiskelukämppääni kirppikseltä 50 sentillä. Silloin se oli oranssi :)

   Poista
 7. Meillä oli samanlainen vanha nojatuolikaunotar, mutta edesmennyt koirani säi siitä käsinojan. Voi sitä itkua, joka silloin pääsi.
  Olohuoneenne on mahtavan viihtyisän oloinen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...