mitä ? / vad?
Kävin jokin päivä sitten kaupassa. Kaupan täti laittoi tavaraa hyllyyn ja minä kurotin vierestä tomaattimurskaa. Täti tokaisi että ei tajua tätä tomaattimurska villitystä. En tajunut minäkään. Kun pääsin kotiin piti googlata. Ilmeisesti joku julkkiskokki on saanut aikaan tomaattimurska-ilmiön. Mutta hei, onhan toi tomaattimurska ihan hyvää.

Jag var till matbutiken en dag. Butikstanten fyllde varor på hyllan och jag sträckte mig för att få tag i tomatkross. Tanten fnös något om att hon inte begriper den här tomatkross manin. Det gjorde inte jag heller. När jag kom hem måste jag googla. Tydligen är det så att någon kändis kock har fått igång ett tomatkross fenomen. Men visst är de där krossade tomaterna helt goda. 

Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...