maanantai / måndag

Maanantai. Vapaapäivä. Pihatöitä ja saunaremppaa. Perunanarsissien ja helmililjojen tuoks täyttää huoneen. Mietin eteisen tapetointia. Nyt lattialistoja ostamaan ja ulos haravoimaan. Muista että kukkasipulit voi istuttaa ulos kun ovat kukkineet. Ensi keväänä sitten tulevat uudelleen ylös.

Måndag. Ledigdag. Trädgårds arbete och basturenovering. Narcisserna och pärlhyacinterna doftar gått. Jag funderar på att tapetsera tamburen. Ny och köpa golvlister och ut och kratta. Komm ihåg att gräva ner blommlökarna när de har blommat ut så kommer de upp igen nästa vår. 

4 kommenttia

 1. Meillä alkaa olla jo muutaman vuoden jälkeen kaikki kukkapenkit täynnä pikkunarsisseja, kun niitä on tullut ostettua joka kevät aika paljon :-) En ole käynyt täällä vähään aikaan, ja onnittelen nyt näin jälkijunassa tulevasta pienestä <3 Toivottavasti vointisi kohenee, se on rankkaa jos on huonovointinen ja pienet lapsetkin pitäisi hoitaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pahoinvointi on onneksi vähän helpottanut mutta tullut sitten muita "vaivoja" tilalle :)

   Poista
 2. Olen aina istuttanut sipulit kukkapenkkiin...mutta ihan aina ei ole seuraavana kesänä ole jaksaneet kukkia..:)

  VastaaPoista
 3. Se voi olla että kaikki ei jaksa kukkia, ja meillä on ainakin jotkut myyrät tai vastaavat vieneet sipuleita pois talven aikana.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...