mikä ihmeen ostohyvitys?


Minä tykkään tehdä ostokset verkossa. Kun tiedän mitä haluan etsin tuotteen jostain nettikaupasta ja tilaan kotoakäsin sen sijaan että lähden lasten kanssa kiertelemään sisustuskauppoja. Arki-iltaisin ei ehdi ja viikonloppuisin on paljon muuta ohjelmaa. Oletko sinä kuullut Ostohyvitys.fi sivustosta? Minä en ollut ennen kuin ottivat yhteyttä ja ehdottivat yhteistyötä. No, koska kuitenkin ostan tavaraa netistä niin päätin lähteä mukaan. Onhan minulla se vihreä korttikin joka kerryttää bonusta ruokaostoksista niin miksi ei myös nettiostoksista?!

Ostohyvitys.fi sivustoon kuuluu moni suosikkinettikauppa joita käytän joka tapauksessa, kuten Finnish Design Shop, Scandinavian Design Center, Katoko, Babyshop ja moni lemmikkieläinkarvikekauppa. Ostohyvitys.fi sivustolla on satoja erilaisia nettikauppoja ja ostoksista saatava hyvitys vaihtelee kaupasta riippuen.  Esimerkiksi Scandinavian Design Center hyvittää 5% ostosummastasi.

Ostosten tekeminen Ostohyvitys.fi sivuston kautta oli todella helppoa:
-liity palveluun ilmaiseksi
-klikkaa itsesi haluamaasi verkkokauppaan Ostohyvitys.fi sivuston kautta
-tee ostoksesi normaalisti verkkokaupassa
-keräämäsi hyvitys maksetaan pankkitilillesi kun ne ylittävät 15€


Ostohyvitys.fi tarjoaa nyt Ram Sam Saan lukijoille suklaalevyn kun liityt palveluun täältä ja teet ensimmäisen ostoksesi.
Muista mennä nettikauppan Ostohyvitys.fi sivuston kautta niin ostoksistasi kertyy bonusta.Yhteistyö Ostohyvitys.fi sivuston kanssa.

Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...