pieni teltta / ett litet tält
Halkaisin vanhan lasten vaahtomuovipatjan kahtia ja ompelin palasille päällist. Paloista voi vaikka rakentaa taltan tai vaan istua niiden päällä ja leikkiä. Tuossa kuvassa näkyy vähän lasten "uusi" sänky jonka maalasin heille jo syksyllä. Pitääpä postata siitä joku kerta :)

Jag klippte en gammal barnsängs madrass i tu och sydde överdrag till dem. Nu kan man bygga ett tält  eller bara sitta på dem och leka. Där på bilden kan man se lite av barnens "nya" säng som jag målade åt dem på hösten. Måst ta och posta mer om den någon gång :)

7 kommenttia

 1. Meillä on myös kolme tuollaista patjan palasta pyörimässä nurkissa. :D Tekisi mieli ommella niihin jotkut kivemmat päälliset, hätäisesti olen tekaissut vanhasta pussilakanasta päälliset ja ne tuli niin huonosti ommeltua, jokseenkin haasteellinen muoto ommella. Pitäisi paneutua oikein, että miten tuo kannattaisi päällystää paremmin. Mutta meidän 6v rakastaa niitä patjan palasia, niistä tehdään majaa päivittäin tai sitten niiden päälle pompitaan rappusista jne. :)

  http://pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Aloin kyllästymään siihen että aina kun olit istumassa sohvalle selkänojatyynyt ja istuintyynyt oli viety johonkin majanrakennus puuhiin. Pitäis varmaan tehdä pari palaa lisää.

   Poista
 2. Ihanan pirtsakka tuo keltainen sänky! Ja maja on söpö! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikas sävy sängyssä, keltainen on nyt ollut tänä keväänä paljon esillä ja hyvältähän se näyttää! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo sänky!
  Ja tietty teltta kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Mainio idea! Ja monikäyttöisyydestä iso plussa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...